“Vrienden van de Jeugd” in het zonnetje gezet!

Wij zijn als jeugdbestuur ontzettend blij en trots dat deze sponsoren ons en onze jeugd een warm hart toedragen. Regiobank S-Fin & Myburgh, All Sign (Jan Looman), Coop Alteveer (Wijnand Manders), AH Rene Lukens , Autobedrijf Scheers  en cafetaria/restaurant ’t Muldershuus van de familie Hu faciliteren en ondersteunen onze jeugd al vele jaren bij activiteiten. De sponsoren zijn inmiddels bedankt voor hun jaarlijkse bijdrage om de onlangs gehouden pupillenmiddag te doen slagen.
De familie Hu heeft woensdag  jl. de jeugd en vrijwilligers aan het eind van de middag voorzien van frietjes met frikandel en/of een kroket. Super geregeld!
Bennie Scheers van het gelijknamige Autobedrijf Scheers bedanken we weer voor het beschikbaar stellen van het luchtkussen.
Wijnand Manders (Coop Alteveer) bedanken we voor het beschikbaar stellen van de nodige vitamientjes in de vorm van appels en bananen.
 
Als laatste een speciale dank voor Petra Kelderman. Petra heeft een welverdiende bos bloemen ontvangen voor de coördinatie vanuit de kantine tijdens de onlangs gehouden pupillenmiddag.
SAMEN KUNNEN WE VEEL!