blockimage

Clubscheidsrechters

Ook binnen onze voetbalvereniging is het een onmisbare schakel, de clubscheidsrechter.De clubscheidsrechters zorgen er elk weekend weer voor dat de vele wedstrijden in goede banen worden geleid. Bij GSV’38 streven we er naar, om alle competitie en vriendschappelijke wedstrijden te laten leiden door gediplomeerde scheidsrechters.

Het scheidsrechterskorps van GSV’38 beloond met felbegeerde ARAG FairPlay-certificaat      

GSV’38 kreeg dinsdagavond 16 mei 2017 het KNVB-ARAG FairPlay-certificaat  uitgereikt uit handen van de KNVB en betaald top scheidsrechter Eric Braamhaar. Als scheidsrechterskorps van GSV’38 zijn we ruim 15 maanden lang druk in de weer geweest voor het behalen van dit felbegeerde ARAG Fairplay Certificering, een prachtige prestatie. De ARAG Fairplay Certificering wordt uitgereikt wanneer je als vereniging je scheidsrechtersbeleid op een hoog niveau hebt. De certificering bestaat uit een kwaliteitskeurmerk dat staat voor een professioneel arbitragebeleid en een scheidsrechterspakket. Hiermee zijn wij als kleine vereniging toegetreden tot de "Wall of Fame"  binnen de muren van het KNVB gebouw te Zeist.


Onze scheidsrechters zijn bijna allemaal gediplomeerd, daarnaast hebben wij een scheidsrechterscoördinator die tevens fungeert als scheidsrechters begeleider tijdens de wedstrijden, we hebben een handboek arbitrage geschreven,organiseren spelregelavonden, dit zijn enkele van de vele richtlijnen waar we aan moeten voldoen om het kwaliteitskeurmerk in de wacht te slepen.

Dat wij als scheidsrechterskorps van GSV’38 deze certificering mogen ontvangen, is redelijk uniek te noemen. In de gehele Liemers en de Achterhoek zijn er maar 3 (grote) verenigingen die mogen pronken met dit certificaat. Meer dan tachtig clubs ontvingen inmiddels het KNVB|ARAG Fairplay-certificaat (peildatum juli 2019). Nederland telt anno 2019-2020 zo'n 2000 voetbalverenigingen.

Tijdens de audit die werd uitgevoerd door twee KNVB Arbitrage functionarissen kregen wij niet alleen de complimenten voor het beleid van de scheidsrechters, maar werd ook de nieuwe website de hemel ingeprezen.
Pascal Jannink auditor van de KNVB had veel sites gezien vanuit zijn functie, maar de site van GSV’38 is als meest mooie site wat hij heeft gezien voor de arbitrage en kan als ambassadeur voor de KNVB fungeren, voor de ARAG certificering van andere verenigingen in het land.

Klik hier voor een foto impressie van de uitreiking ARAG certificaat.

Kijk hier voor alle informatie over deze ARAG certificering.

Als scheidsrechterskorps willen we naast de certificering, ook graag een FAIRPLAY ZONE realiseren. Dit is op eigen initiatief van het korps om deze certificering nog meer kracht bij te zetten, dit project is inmiddels ook afgerond en medio 2018 volledig gerealiseerd.

Op deze wijze kan het bestuur de normen en waarden binnen onze vereniging nog eens duidelijk kenbaar maken. Hiermee willen we ook een signaal afgeven naar andere verenigingen, sponsoren, leden en potentiële nieuwe leden, dat wij als vereniging staan voor een gezonde, veilige en plezierige sportbeleving. Tijdens de uitreiking van het ARAG certificaat, zijn de nieuwe borden getoond aan het publiek. De onderstaande afbeeldingsborden komt u tegen bij het betreden van het sportpark, speelvelden, kleedkamers en wanneer u een plekje inneemt op de tribune.  


Willy ten Haaf

Coördinator
 • Telefoon:
  06-13446878/0313-631721
 • E-mail:
  willytenhaaf@gsv38.nl

Michel Jansen

Coördinator
 • Telefoon:
  06-
 • E-mail:

Cees van Campen

Coördinator
 • Telefoon:
  06-51978608
 • E-mail:
  ceesvancampen@ziggo.nl

Geert Wieggers

Verenigingscheidsrechter
 • Telefoon:
  06-21649654/0313-632256
 • E-mail:
  geertwieggers@gsv38.nl

Jurgen Lukens

Verenigingscheidsrechter
 • Telefoon:
  06-
 • E-mail:
  jurgenrlukens@gmail.com
Menu