blockimage

Medische zaken/Fysio/AED

 

Hoe te handelen bij een blessure?

Wanneer je als voetballer van GSV’38 een blessure oploopt kun je langs komen bij één van de verzorgers van de club, deze zijn dinsdag- en donderdagavond aanwezig in de verzorgingsruimte van het kleedkamer gebouw,nabij kleedkamer HL van den Boom. Indien een geblesseerde speler een specifiek onderzoek of behandeling moet ondergaan, kan de verzorger hem/haar doorverwijzen naar een sportmedisch centrum, huisarts of fysiopraktijk.

Omnithera is verlengstuk voor GSV'38 verzorgster.

Begin dit seizoen is Helma Jansen verzorgster van ons vereniging. Iedere dinsdag, donderdag en zondag is zij paraat bij de trainingen en wedstrijden van de selectie. Indien je sport gerelateerde klachten hebt en je loopt haar mis dan is er gelukkig altijd nog een achtervang aangeboden door Erik Poot van Omnithera. Het vertrouwde gezicht van Erik heeft met zijn team een inloopspreekuur vastgesteld dat al vanaf 5 augustus beschikbaar is.

Iedere maandag is er een inloopspreekuur vanaf 17.30 uur tot 18.15 uur op de praktijk Omnithera Fysiotherapie Kerkstraat 48 te Giesbeek.
Daar kan ieder met zijn hulpvraag bij de fysio terecht. Het advies dat de betrokkene gegeven wordt is geheel vrijblijvend en kent geen financiële verplichtingen. Bij voorkeur graag telefonisch of per e-mail aanmelden voor het inloopspreekuur. Dit kan via: 0313-631663 of info@omnithera.nl.

Wij danken Helma en Omnithera voor deze extra zorg.

Aanwezigheid van de verzorgster;
 • Dinsdag;       19.30 uur – 22.00 uur.
 • Donderdag;  19.30 uur – 22.00 uur.
Wil je langskomen? Neem dan eerst even telefonisch contact op met de verzorgster, zij kan jou dan eventueel een tijd overleggen die wederzijds tot tevredenheid stemt;

Helma Janssen

Verzorgster
 • Telefoon:
  06-22571724
 • E-mail:
  massagepraktijkhelma@hotmail.com
EHBO koffer / AED apparaat / Brancard
ehbo koffer                  brancard                        aed

Bij onze vereniging is een AED  apparaat aanwezig. Deze hangt aan de gevel in de keuken van het clubhuis (deur naast de hoofdingang).
Een brancard vind u ook aan de gevel  in de keuken van het clubhuis (deur naast de hoofdingang). Verder zijn er meerdere EHBO koffers aanwezig op het sportpark, op verschillende plaatsen;
 • verzorgingsruimte kleedkamergebouw.
 • bij de gastvrouw in het kleedkamergebouw.
 • aan de gevel in de hoek van het clubhuis.
Menu