Algemeen

Sinds 1970 speelt GSV’38 haar wedstrijden op sportpark “De Does”. De vereniging heeft 2 wedstrijdvelden en 2 trainingsvelden tot haar beschikking.

????????????????????????????????????

Tribune 
In 2000 werd met steun van sponsoren en de vele vrijwilligers de tribune in elkaar gezet. Een prachtig geheel langs het hoofdveld waar tot de dag van vandaag veel gebruik van wordt gemaakt.

Kleedkamers
In 2011 werd er samen met de gemeente besloten om een nieuwe kleedruimte te bouwen, tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2012 werden de kleedkamer onder grote belangstelling geopend.

????????????????????????????????????
Het moderne gebouw bestaat uit 6 kleedkamers, kleedkamers voor de scheidsrechters, een materiaalruimte, een verzorgingsruimte die van alle gemakken is voorzien en onze gastvrouw van de vereniging beschikt over een ruimte met een keukenblok, zodat u als gast niets tekort komt.

accommodatie 4         accommodatie 5         accommodatie 6
Alle kleedkamers worden gesponsord, dit gebeurt door de sponsoruiting in de vorm van de bedrijfsnaam te beplakken op de deur, dit zijn sponsoren die de vereniging een warm hart toe dragen.

 

                        

                        

Clubhuis

Het clubhuis is door de jaren heen al diverse keren gerenoveerd en het einde is nog niet in zicht.  In 2008 werd er weer een grote metamorfose doorgevoerd bij het clubgebouw en het resultaat mag er weer wezen. Een moderne geluidsinstallatie en live voetbal op de grote tv geven, in combinatie met het gezellige kantine personeel, de kantine een extra ambiance en uitstraling waar we trots op kunnen zijn.
In 2014-2015 is mede door sponsoren, de “club van 100” en de vele vrijwilligers waaronder “de maandaggroep” de toiletgroepen verbouwd, een luifel geplaatst voor de ingang en is er een nieuwe pui bij de ingang gerealiseerd.????????????????????????????????????In 2019 heeft de bestuurskamer/wedstrijdsecretariaat  een grondige metamorfose ondergaan.
Door een ingebouwde lange kast over de gehele lengte te verwijderen, kwam er meer ruimte in de kamer. Alles werd verfrist met een nieuwe laag muurverf en een nieuw tapijt op de vloer.
Verder werden de oude TL balken verwijderd en vervangen voor drie mooie led lampen met het logo van GSV’38.
Webmaster Epco Schierboom heeft samen met Enrique Klomp (Bordbusters) een prachtige luchtfoto van sportpark “De Does” geschonken.
Het doek is vier meter lang en twee meter hoog, een echte eyecatcher wanneer je de bestuurskamer betreedt.