blockimage
Wedstrijdsecretariaat
Wedstrijdsecretarissen zijn verantwoordelijk voor de totale organisatie omtrent het plannen van de wedstrijden. Zij verzorgen in overleg met het bestuur (secretaris) voor het tijdig inschrijven van de teams bij de KNVB, en geven alle wedstrijdinformatie door aan de desbetreffende elftalleiders.

 • Het melden v/d leiders.
Leiders van de elftallen dienen zich te melden in de kantine bij het wedstrijdsecretariaat. Hier kunt u terecht voor vragen over de wedstrijd, administratieve handelingen en wordt u geïnformeerd over welke kleedkamer u kunt gebruiken en op welk veld er gespeeld zal worden. Voor de spelers is de informatie over de wedstrijd ( veld, kleedkamer, aanvangstijd) te zien op het informatiebord met plattegrond bij de ingang van de kantine.

 • Afgelastingen.
Alle afgelastingen van uitwedstrijden geeft de desbetreffende wedstrijdsecretaris door aan de elftalleiders. Voor afgelastingen van thuiswedstrijden hebben we bij GSV'38 vanaf heden een nieuwe beleid.  Er is nu een procedure niet alleen voor de afgelastingen van wedstrijden, maar ook voor de trainingen. Klik hier om de procedure van afgelastingen te bekijken.

 • Oefenwedstrijden.
Oefenwedstrijden kunnen niet zomaar gepland worden, maar moet worden geregeld via de desbetreffende wedstrijdsecretaris.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de onderstaande wedstrijdsecretarissen;

Patrick Keuben

Wedstrijdsecretaris Jeugd
 • Telefoon:
  06-51356962/0313-843882
 • E-mail:
  patrickkeuben@gsv38.nl
 • Adres:
  Steenoven 23
  6987 GS
  Giesbeek
Menu