Spelregelbewijs 2e jaars JO17

Elke tweedejaars JO17 dient, voordat hij naar de JO19 gaat, zijn spelregelcertificaat te halen. Dit is in het leven geroepen door de KNVB.
De desbetreffende speler(s) zullen dat bewijs moeten halen voor het einde van het voetbalseizoen. De scheidsrechter kan in zijn wedstrijdzaken-app zien of er een speler het bewijs wel of niet heeft gehaald. Heb je het bewijs niet gehaald, dan mag je niet spelen totdat het alsnog behaald is.

Oefenen;
Op de site www.voetbalmasterz.nl leren de spelers de belangrijkste spelregels, vaak aan de hand van filmpjes met echte spelsituaties. Je vindt er ook een korte uitleg van de spelregels op een leuke en duidelijke manier.
Het scheidsrechterskorps van GSV’38 zal ook dit seizoen de spelers helpen om zonder problemen het spelregelcertificaat te behalen, maar de spelers dienen eerst zelf aan de slag te gaan.
Vanaf het seizoen 2019-2020 zal het scheidsrechterskorps alleen nog spelregelavonden organiseren voor de JO13 en JO15 teams, beide op verschillende avonden.

De desbetreffende speler(s) hebben van de jeugdsecretaris van GSV’38 een mail ontvangen over het spelregelbewijs, met daarin een activeringscode, die ze op de www.voetbalmasterz.nl moeten gebruiken.
Vanaf dat moment is een persoonlijke portal actief waar geoefend kan worden. De inlogcode is het KNVB-relatienummer.
Zijn er naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen of zijn er problemen met inloggegevens?
Neem dan gerust contact op met Ron Hooghoff, door het sturen van een mail naar de ledenadministratie@gsv38.nl.

Veelgestelde vragen;
Klik hier voor de meest gestelde vragen over het spelregelbewijs.