blockimage

Wat is judo bij Judokwai Giesbeek?

Judo is een sport voor jongens en meisjes. Het is een sport waarbij je je hele lijf gebruikt. Soms is dat best moeilijk om tegelijkertijd met één arm te trekken en met de andere te duwen, terwijl je ook nog op je benen en je hoofd moet letten. Maar dat is dan ook weer het leuke aan judo. Je hoeft er niet sterk voor te zijn, maar je wordt er wel sterker (en slimmer) van.

Judo doe je samen. Zonder maatje kun je niet judo-en. Maar in een (oefen)wedstrijdje kan je maatje dan zomaar je tegenstander zijn! Op een speelse manier leren winnen, maar ook leren verliezen dat hoort allemaal bij judo. We werken veel met spelvormen en het is belangrijk dat iedereen mee kan doen en zich goed en veilig voelt in de groep.

Naast de lessen op dinsdag wordt twee keer per jaar een judo-examen afgenomen en worden er diverse andere activiteiten georganiseerd. Daarnaast nemen de judoka’s die dat willen regelmatig deel aan toernooien in de omgeving.

Wie geven er les?
Bij onze vereniging wordt les geven door gekwalificeerde trainers en invallers met een geldig VOG.

De lessen zijn op dinsdagmiddag/avond;
  • 16:15 tot 17:00 uur:  3 t/m 6 jaar.
  • 17.00 tot 18.00 uur:  6  t/m 8 jaar.
  • 18.00 tot 19.00 uur:  9 t/m 15 jaar.
  • 19.00 tot 20.00 uur: 16+ jaar en volwassenen.
Wat kost het?
  • € 16,00 per maand voor de les van 45 minuten.
  • € 19,00 per maand voor de les van 60 minuten.
meedoen?
Wil je ook lid worden van judokwai Giesbeek? Stuur dan een e-mail naar: judokwaigiesbeek@gmail.com.

In dat bericht vermeld je: voor- en achternaam, geboortedatum, in welke groep (op school) je zit en je telefoonnummer. De eerste twee (proef)lessen zijn gratis. We hebben plaats voor nieuwe leden!

Voor meer informatie klik dan op de onderstaande linkjes;
Menu