Pupillenmiddag 2022 onder zomerse omstandigheden!

Woensdagmorgen j.l. rond de klok van 11.00 uur melden zich de eerste vrijwilligers op sportpark “De Does”, om te starten met de voorbereiding van de jaarlijkse pupillenmiddag.
Onder leiding van supervisor Dave Koenhen en zijn secondanten Gerwin Zwaan, Luc van Haren en Louco v/d Boom werd het spellencircuit uitgezet.
Na een korte onderbreking met een tosti en een bakkie koffie voor de vrijwilligers, kwamen de eerste enthousiaste kinderen van de JO7 t/m de JO12 teams de groene weide betreden.
Hoofdscheidsrechter en alleskunner heden deze middag blies om 13.00 uur op de fluit om het startsein te geven. Zo kon er worden gestart aan een fantastische pupillenmiddag.
Op acht stations werden de kinderen getest op hun individuele kwaliteiten, maar zeker het teamgevoel was van groot belang.


Onze vaste sponsor en één van onze “Vrienden van de Jeugd”,  Coöp Alteveer (Wijnand Manders) had ook dit jaar weer gezorgd dat de kinderen en onze vrijwilligers, niets tekort kwamen aan de dagelijkse vitamientjes.

Uiteraard was er tussendoor voldoende tijd voor een stukje ontspanning en daar werd zeker gebruik van gemaakt.  De ene zocht naar eikeltjes en de ander had meer aandacht voor de sociale verhouding wat er leeft bij de ander, een beetje broederschap.

In de pauze werden de lijsten door supervisor Dave nog even vakkundig gecontroleerd en daar waar nodig bijgewerkt!

Ondertussen waren nodige speelveldjes uitgezet, zodat de Champions League finales  van G.S.V.’38 gespeeld konden gaan worden. De allerkleinste op het pannaveld en de oudere mochten zich uitleven op het echte gras.Na de nodige partijtjes te hebben gespeeld begon de energie te dalen en nam de vermoeidheid de overhand… Tijd voor ontspanning!…. Friet en kroketten dalen neer op de tafels in de kantine, en de jeugd smult! Tussendoor nog even snel een loterij, waarbij drie De Graafschap ballen werden weggeven aan de kinderen met het meest gelukkige lotnummer.

Als organisatie willen wij alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en kostbare vrije tijd, om deze dag te kunnen organiseren voor de jeugd van GSV’38.
Natuurlijk willen wij de sponsoren en “Vrienden van de Jeugd”, Coop Alteveer, autobedrijf Scheers  en cafetaria De Molen hartstikke bedanken voor hun jaarlijkse bijdrage.

SAMEN KUNNEN WE VEEL!!

Klik hier voor een foto impressie van deze zeer geslaagde middag!