Jeugdbestuur bedankt haar trouwe sponsoren

De afgelopen dagen is een afgevaardigde van het jeugdbestuur op pad gegaan om namens het jeugdbestuur GSV’38 haar sponsoren, ook wel de “Vrienden van de jeugd” genoemd, te bedanken voor hun bijdrage tijdens de Nationale Voetbaldag, die ondanks heeft plaatsgevonden.

Wij zijn als jeugdbestuur ontzettend blij en trots dat deze sponsoren ons en onze jeugd een warm hart toedragen.

Regiobank S-Fin & Myburgh, All Sign (Jan Looman), Coop Alteveer (Wijnand Manders), AH Rene Lukens en Autobedrijf Scheers faciliteren en ondersteunen onze jeugd al vele jaren, maar met trots mogen we daar nieuwkomer Spar “De Molen” (Taco Wasser) aan toevoegen.

Als jeugdbestuur van GSV’38 zijn wij daarom onze sponsors zeer erkentelijk en willen wij met deze attentie iets terug doen als blijk van waardering. We kijken nu al vooruit naar een “normaal” nieuw seizoen en hopen weer op een fijne samenwerking bij toekomstige activiteiten.

Voorbereiding nieuwe seizoen al in volle gang…..
Dankzij een gul gebaar van Regiobank S-Fin & Myburgh kunnen onze jeugdspelers in het nieuwe seizoen trainen met nieuwe ballen. Deze zijn inmiddels besteld en zijn te bewonderen bij de eerste trainingen.
Ook onze trainers/leiders worden voorzien van nieuwe coachjassen, deze worden aangeboden door Retail Bouw Nederland.

Tieme Wardenier is gemakshalve toegevoegd tot het rijtje sponsoren en is ook op een passende wijze bedankt voor zijn tomeloze inzet tijdens de Nationale Voetbaldag. Deze getalenteerde doelman was zeer content met zijn waardebonnen van IJS & ZO.