Zomerse omstandigheden bij de eerste Nationale Voetbaldag op “De Does”

Zaterdag j.l. heeft bij GSV’38 de eerste Nationale Voetbaldag plaatsgevonden.
Onder perfecte weersomstandigheden was er na maanden van stilte weer eens wat te beleven voor de Giese jeugd.
Zoals in de vooraankondiging op deze site al was omschreven, is de Nationale Voetbaldag een initiatief van de KNVB, deze had alle amateur verenigingen opgeroepen om in het openingsweekend van het EK2020 mee te doen aan de eerste Nationale Voetbaldag en op deze wijze aandacht te schenken aan het organiseren van leuke activiteiten voor leden en niet-leden.

Bij GSV’38 konden kinderen vanaf 4 jaar tot en met 15 jaar zich hiervoor aanmelden en dat hebben we geweten! Meer dan 100 enthousiaste aanmeldingen mochten we ontvangen, waaronder veel niet-leden, of beter gezegd; we hopen natuurlijk op veel toekomstige potentiele leden.

Gewoon verbroedering en als matties de dag beleven, mooier kunnen wij het niet omschrijven!

In deze onzekere tijden, maar met de versoepelingen rond de corona maatregelen kon de organisatie bestaande uit; Dave Koenhen, Peter van Beersum, Christiaan Willemsen, Gerwin Zwaan, Moninca Soumokil en Epco Schierboom, enkele weken geleden toch nog versneld aan de slag met de voorbereidingen voor deze dag.

We mogen ons bij de jeugd gelukkig prijzen met enkele vaste sponsoren, ook wel “Vrienden van de jeugd” genoemd.
Regiobank S-Fin & Myburgh, All Sign (Jan Looman), Coop Alteveer (Wijnand Manders), AH Rene Lukens zijn dat al vele jaren, maar met nieuwkomer Spar “De Molen” (Taco Wasser) hebben we drie supermarkten in ons midden, waardoor we onze (uw) kinderen een “all inclusive” zorgeloze dag konden bieden en dat is best uitzonderlijk te noemen. Appels, bananen, snoepgoed, zakjes chips, snack & jacks, flessenwater etc. etc.

Jan Looman inmiddels met zijn bedrijf All- Sign verhuist naar Velp, had toch nog even tijd om de nummers voor de nieuwe spellenbordjes uit te snijden. Klasse Jan!

Verder is Autobedrijf Bennie Scheers al jaren betrokken bij onze jeugdactiviteiten door belangeloos regelmatig een springkussen beschikbaar te stellen.
De KNVB had samen met het Oranjefonds, haar maatschappelijk sponsor, een mooi bedrag beschikbaar gesteld voor de deelnemende verenigingen voor het aankleden van de activiteiten. Zo kon er naast het springkussen van Autobedrijf Bennie Scheers, van het beschikbare budget een levendig tafelvoetbalspel, een 17 meter lange stormbaan en enkele bananen worden gehuurd om nog meer uitdagingen te bieden aan onze deelnemers.

De organisatie had voor de groepjes deelnemers een mooi parcours uitgestippeld met 15 uiteenlopende activiteiten. Foto’s zeggen vaak meer dan duizend woorden!


Als organisatie willen wij alle deelnemende kinderen en alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en vrije tijd, om deze dag te kunnen organiseren voor de jeugd van GSV’38.

Namens de KNVB kwam verenigingsadviseur Laura Metiary even langs om haar bewondering uit te spreken. Ze was blij om al die gemotiveerde vrijwilligers en blije kinderen te zien.
Tieme Wardenier bedankt voor jouw bijdrage bij het penalty schieten!

Verder willen we via deze weg de sponsoren Regiobank S-Fin & Myburgh, Coop Alteveer, AH Rene Lukens, Spar De Molen, All-Sign en Autobedrijf Bennie Scheers natuurlijk hartstikke bedanken voor hun bijdrage.

P.S. na het zien van foto’s en het aanhoren van de mooie verhalen van uw zoon en/of dochter, moet u toch ook een fijn gevoel geven. In het nieuwe seizoen hebben we weer voldoende activiteiten, waarbij we vrijwilligers kunnen gebruiken! Meld je nu alvast aan bij het Jeugdbestuur van G.S.V.’38.

SAMEN KUNNEN WE VEEL!

Klik hier voor een foto impressie van deze zeer geslaagde dag!

Tot volgend jaar!