Zeer geslaagd zonovergoten Jeugdkamp.

Het Jeugdkamp 2023 zit er weer op. Afgelopen weekend werd het voor het 37e jaar georganiseerd, en ook dit jaar was het weer een groot succes. We waren we dit jaar wederom te gast op een voor ons fantastische locatie, namelijk groep accommodatie ‘ De Eiken Stek’ te Wekerom.

We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd Jeugdkamp, waarbij de weergoden ons het weekend zeer goed gezind waren, met een leuke en gezellige groep kinderen. Om het qua begeleiding rond te krijgen konden we gelukkig weer een beroep doen op jonge enthousiaste begeleiders. 

De organisatie had weer een vol programma samengesteld met op vrijdagavond natuurlijk het goudstavenspel in het bos.
Het goudstavenspel… wie kent het niet?…voor de thuisblijvers…ook wel het smokkelspel of douanespel genoemd, een “ren je rot” wedstrijd waarbij de kinderen, in ons geval de goudstaaf… van de ene kant van het terrein naar het andere smokkelen.


Zaterdag waren er diverse uitdagende parcourtjes, toernooi, quiz vragen, zeskamp en natuurlijk het leidersspel, waarbij de leiders van alle teams het tegen elkaar opnemen om de punten voor het team te kunnen verdubbelen.Dit jaar was er voor de liefhebbers van het ontgroeningsritueel weer wat te beleven. De nieuwe leiders worden op een ludieke wijze “welkom” geheten. Eerst even geblinddoekt een 10-tal simpele vragen goed beantwoorden, je bepaalt uiteindelijk zelf de emmer met inhoud die je krijgt aangeboden. Althans zo wordt het wel medegedeeld……

Voor alle thuisblijvers hebben we getracht een mooie foto impressie te maken van een super leuk en gezellig weekend! Klik hier om de beelden te bekijken.

Alvast voor in de agenda’s!
Volgend jaar zal het jeugdweekend worden gehouden op 7 t/m 9 juni 2024, zelfde locatie.

Via deze weg willen we alle vrijwilligers, ouders, begeleiders, sponsoren en natuurlijk de deelnemers bedanken voor hun tomeloze inzet en tot volgend jaar!


Organisatie Jeugdweekend G.S.V.’38.