Zaalcompetitie JO-14 met winst en veel leermomenten

JO-14 ervaart veel leermomenten in de zaal.

De eerste wedstrijd begonnen we niet best. We waren niet wakker we waren allemaal aan het lopen, gaven de ballen zo weg en we communiceerden te weinig. We verloren de wedstrijd met 13-1 maar dat komt deels ook dat er bij een paar teamgenoten blessures waren. We speelden natuurlijk tegen kinderen die een kop groter waren maar daarnaast hebben we alsnog niet goed gespeeld.

(Wedstrijd 2)

Deze wedstrijd begonnen ook niet best. Net als de eerste wedstrijd gaven we alle ballen weg, lieten we de tegenstanders overal door heen komen en waren de passes ook matig. Het hoogtepunt van deze wedstrijd was toch wel de eigen goal van Siebe. Het goeie tegenstanders en met de teamgenoten die er niet waren was het ook wel moeilijk. Je kon zien dat we ze wel misten in het spel.

(Wedstrijd 3)

In deze wedstrijd ging het al veel beter. We wonnen de wedstrijd met 2-1 met de eerste goal van Duuk. Daarna bleef het een tijdje 1-0. Maar toen kwam de tegenstander met de 1-1. Daarna scoorde Remco de 2-1. We speelden veel beter dan de tegenstander en waren blij dat we er nog eentje hebben kunnen winnen. En dat was de laatste wedstrijd van team A.

Groeten van Jens

Team B

Het team begon tegen Groessen O15 en kwam na 10 minuten spelen 1-0 achter toen maakte Groessen de een naar de andere goal en zo werd het snel 6-0 wat heel erg jammer was

Toen moest het B team van GSV’38 tegen DVV JO-O15

En kwamen helaas 3-0 achter toen kwam de goal van Dean en niet veel later kwam de goal van Thomas toen maakte de tegenstander helaas weer een goal toen was het 4-2 en maakte Lua nog een mooie goal en als afsluiter maakte Sil nog de 4-4 en had team B nog veel kansen alleen maakte we ze niet af maar voor de rest heeft het B team goed gespeeld.

Groet Dean