Welkom op de nieuwe site van GSV’38

Hierbij willen wij jullie van harte welkom heten op de nieuwe website van GSV’38.
De laatste maanden is er achter de schermen hard gewerkt om een frisse, moderne, gebruiksvriendelijke nieuwe site te kunnen presenteren. Ook is de website op uw mobiel of tablet zeer toegankelijk voor gebruik, mede dankzij een mooi drop-down menu die u door de site zal navigeren.
De nieuwe site zal u informatie geven over wedstrijden, uitslagen, standen, afgelastingen en meer, die automatisch en up-to-date worden getoond. Deze informatie komt rechtstreeks van de database van de KNVB.
Zelfs voor de GSV’38 kledinglijn hoeft u niet meer naar de winkel van kledingleverancier Luising Sport te Zevenaar, maar besteld u eenvoudig via de webshop op onze nieuwe site.
Verder hebben we samen met de Technisch Jeugdcoördinator van de KNVB gekeken hoe we de trainers van GSV’38 een handreiking konden geven omtrent  oefenstof (met instructiefilmpjes), planning van een training etc.
Heeft u interesse om als ouder, leider/trainer, speler een wedstrijdverslag van je team te willen plaatsen met evt. een leuke foto erbij, stuur dan een e-mail naar webmaster@gsv38.nl.
Voor nieuwsberichten, aankondigingen, persoonlijke veranderingen of voor aanpassingen op de site, geef het door aan de webmaster en alleen op deze wijze kunnen we de site gezamenlijk fris en fruitig houden.

Hoe mooi dit moment van schrijven voor een nieuwe website ook is, zit ons natuurlijk nog vers in het geheugen het overlijden van Lars aan de Meulen. Tijdens het vullen van de site is Lars in de vorm van visitekaartjes bij meerdere functies geplaatst, die hij met veel passie en plezier vervulde, ook staat hij op diverse elftalfoto’s. Uit respect voor wat hij op zijn jonge leeftijd heeft betekend voor de vereniging en omdat alles nog zo vers is, is in overleg met het bestuur en de familie aan de Meulen besloten om Lars dit lopende seizoen in zijn functies te laten staan.

Graag willen we een ieder bedanken die de afgelopen maanden, op welke wijze  dan ook een bijdrage hebben geleverd, om deze fantastische site te kunnen lanceren.

Veel leesplezier toegewenst!

Groeten,

Epco Schierboom en Yannick Leenders.