Vriendenteam JO17 nemen afscheid van Floor en Jade

Het hing natuurlijk al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan echt officieel. Jade Schierboom en Floor Buurkes gaan GSV’38 verlaten voor een nieuw avontuur in Duiven. De meiden hebben een contract getekend bij het meidenteam onder de 20 bij DVV Duiven, wat volgend seizoen uitkomt in de Hoofdklasse.
In de voorgaande weken hadden ze al enkele malen meegetraind, waren ze uitgenodigd bij de seizoen afsluiting en waren ze aandachtig toeschouwer bij de kampioenwedstrijd van hun toekomstige team in Nijmegen. Wanneer de toekomstige trainers\leiders dan ook nog video maken om de laatste twijfels weg te nemen, dan voelt de keus goed!
Een moeilijke, maar dappere en begrijpelijke keuze van onze meiden.

Met het kampioenschap van de JO17 jl. namen de meiden al op een mooie wijze afscheid van hun matties.

Tijdens de laatste thuiswedstrijd werden de meiden 10 minuten voor het eindsignaal naar de kant gehaald, om de symbolische overdracht in de DVV shirts te laten plaatsvinden.
Door de spelers en staf werd er een erehaag gevormd, waarbij het afscheid een feit was.

Zaterdag jl. heeft het team van de JO17 deelgenomen aan het hoog aangeschreven toernooi van vv Hulshorst. Je moet even zoeken, maar dan heb je ook wat. De voltallige selectie was aanwezig om de laatste wedstrijden van dit seizoen te mogen meemaken. In een prachtige omgeving werd ondanks enkele magere nederlagen tegen internationale teams, beslag gelegd op een knappe 4e plaats. Een mooie prestatie!
Na het laatste fluitsignaal werd de broodnodige schaduw opgezocht en mochten de afscheidnemende meiden nog een creatief hoogstandje in ontvangst nemen namens de spelersgroep.
Bij terugkomst in Giesbeek werd er nog even een paar uurtjes gezellig nagepraat aan de dijk bij de spontane familie Dekkers, waar eethuis Marina zich weer van de beste kant liet zien, door ons buikje te doen verzadigen en werd er door het team verkoeling gezocht aan de andere kant van de dijk. “Iets wat goed is, moet je niet veranderen”, dus Wouter en Karin nogmaals bedankt en tot volgend jaar. En zo komt er een einde aan een lang, maar mooi seizoen. Voor Floor en Jade eindigt hier het voetbalavontuur met hun matties, maar de vriendschap blijft oneindig….


Floor en Jade bedankt voor de mooie herinneringen samen, heel veel succes en vooral plezier bij DVV!!