Technische staf selectieteams seizoen 2020-2021 bijna rond. Verzorger gezocht!

In de afgelopen weken heeft de invulling van de technische staf voor de selectieteams behoorlijk vorm gekregen.

Voor ons eerste elftal hebben we naast hoofdtrainer Klaas Vermeulen een assistent trainer in de persoon van Jerzy Zwartkruis  weten te contracteren. De teammanagers aankomend seizoen zijn Erik Wardenier en Dolf Wieggers. Lagonie Pels zal ook aankomend seizoen de functie  van assistent scheidsrechter invullen. (We zijn nog wel op zoek naar een back up voor de periodes dat Lagonie in de weekeinden afwezig is vanwege zijn werk).

Wij zijn nog op zoek naar een verzorger!
Omdat Henri Spies en Erik Poot te kennen hebben gegeven te stoppen als fysiotherapeuten/sportverzorgers zijn we nog wel op zoek naar een invulling van die functie.

Mocht iemand zich aan willen sluiten bij deze zeer ervaren en deskundige technische staf dan horen wij dat natuurlijk graag. Mocht je iemand weten die wij als bestuur kunnen benaderen voor deze functie dan horen wij dat ook graag.

Voor ons tweede elftal is  de technische staf bijna ongewijzigd. Trainer Ed van Mierlo heeft ook aankomend seizoen de beschikking over teammanagers Willy Soethof en Marc Roekens. Leon aan de Meulen zal ook aankomend seizoen de functie van assistent scheidsrechter invullen en Fred Kelderman zorgt voor de invulling van de functie van sportverzorger.

 

Wij als bestuur zijn blij dat we in dit stadium al bijna alle functies hebben weten in te vullen.

Wanneer we een start kunnen maken met de voorbereiding op het nieuwe seizoen is nog ongewis maar dat de heren er wederom erg veel zin in hebben en gas willen geven dat is wel duidelijk.

Uiteraard  willen wij Wim Bleijenberg, Robin ter Wal, Renko van Dellen, Henri Spies en Erik Poot bedanken voor hun deskundige en geweldige inzet de afgelopen seizoenen.

 

Namens het bestuur,

Joost Thiel.