Techniektraining met een lekker najaarszonnetje

Zondagochtend  j.l. heeft wederom een delegatie spelers van ons vlaggenschip weer een techniektraining verzorgd. Delano en Raoul Cocu, Sieb Wiltjer, Quinn Rewinkel hadden zich spontaan aangemeld om de toekomstige jeugd iets extra’s te bieden. Scheidend hoofdtrainer van GSV’38 Wim Bleijenberg was zoals we hem kennen de gedreven supervisor heden deze ochtend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat op het hoofdveld het tweede elftal van GSV’38 haar kunsten mocht vertonen in het competitieduel tegen sc Westervoort, mochten we uitwijken naar het trainingsveld, ook hier scheen de zon volop en was de sfeer onder de deelnemers en trainers opperbest!

De gedrevenheid en het enthousiasme straalde weer van de deelnemers af! We kunnen hele teksten schrijven, maar ook nu zeggen foto’s vaak meer dan duizend woorden!
We kunnen met z’n allen weer terugkijken op een meer dan geslaagde techniektraining onder leiding van Delano,Raoul,Siebe, Quinn en Wim, waarvoor onze dank!
Voor de thuisblijvers hebben we weer getracht een korte foto impressie te maken.  Klik hier om de foto’s te bekijken.

 

Dit was voorlopig de laatste techniektraining en in het voorjaar zal op 8 maart de eerstvolgende training plaatsvinden, ook dan hopen we op mooie weersomstandigheden.