Taxi Linsen trotse nieuwe sponsor JO19-1

Dankzij de sponsoren S-Fin & Myburgh Regiobank, Adferm administraties en Asbestverwijdering Giesbeek , waren er de laatste weken al diverse jeugdteams voorzien van nieuwe shirts.

Taxi bedrijf linsen te Driel  pronkt sinds zaterdag j.l. op de nieuwe shirts van de JO19-1.  De sponsor heeft niet alleen geïnvesteerd in nieuwe shirts, maar in een compleet tenue met broekjes en kousen.

Vol trots hulden de jongens zich dan ook direct in de nieuwe shirts met het Taxi Linsen logo op de borst.
Bedrijfsleider Eddy Kunne kreeg een mooie bos bloemen met een fles wijn aangeboden, om na een luid applaus van het team, samen voor de camera te poseren.
Namens het gehele team willen we Eddy Kunne dan ook hartelijk bedanken voor dit mooie en gulle gebaar.
Bekijk de vernieuwde teampagina van de JO19-1 voor meer informatie.

Teampagina’s
Inmiddels zijn bijna alle teampagina’s op de website gereed. Alleen de jeugdteams van JO9-1 en JO13-1 mogen nog voor de camera verschijnen. “Wandel” eens door de site heen en bekijk uw favorieten.
Hieronder de teams van de JO11-3 en de JO8-2 , die overigens zaterdagmorgen, op eigen verzoek, al om 8.00 uur  voor de camera verschenen om vervolgens de verre reis naar Groenlo te vervolgen om daar hun wedstrijd te spelen. Chapeau voor de gedreven leiders ,ouders en kinderen, iets wat natuurlijk mooi aansluit bij de slogan van het nieuwe jeugdbestuur; Samen kunnen we veel!