Super mooie seizoensafsluiting jeugdteams attractiepark Slagharen

Zaterdag j.l. was het dan zover,een prachtige dag voor een mooie seizoensafsluiting voor de jeugdteams van GSV’38 bij attractiepark Slagharen.
Rond de klok van 8.45 uur begon de parkeerplaats bij GSV’38 al aardig vol te stromen met enthousiaste kinderen, (gast)ouders en kaderleden die zich hadden aangemeld om deze dag niet te willen missen. De toegangsbewijzen en het papiergeld vlogen letterlijk over de motorkap van onze Le Presidente van de jeugdafdeling en zijn administratieve steun en toeverlaat, maar al snel konden de eerste gelukkigen in het bezit van de tickets haar reis vervolgen richting Slagharen.
In de auto’s barsten de discussies bij de kinderen al vroegtijdig los over de diverse aanwezige attracties, van circus shows tot aan boomstammen in een wildwaterbaan en vooral de nieuwste attractie van het park de spectaculaire Gold Rush. De eerste achtbaan in Nederland die je in drie lanceringen van 0 tot 95 km\uur vliegt.

Om jullie een impressie te geven hoe de Gold Rush in zijn werk gaat, heeft de aanwezige campingfotograaf  vanuit de kabelbaan een filmpje geschoten voor een betere beeldvorming.

Een monster op het gebied van achtbanen, het gaat volgens Peter Paul Krijnen zelfs zo hard,dat zijn ruggenwervels bij de derde snelheidslancering spontaan verschoven. Maar het bleek voor sommige toch echt het “hoogtepunt” te zijn van de middag, vooral gezien de gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal  op de gemaakte foto’s.

Klik hier voor een foto impressie van deze dag.
Met dit fantastische uitje hebben we een lang en mooi seizoen 2017\2018 op een geweldige wijze mogen afsluiten.
Wij willen alle ouders,kinderen,kaderleden,sponsoren (“vrienden van de jeugd”) bedanken voor hun tomeloze inzet en vertrouwen het afgelopen seizoen en wensen jullie een fijne vakantie toe.

Samen kunnen we veel!
Het Jeugdbestuur