Sinterklaas op bezoek bij GSV’38…een geweldige middag!

Zaterdagmiddag j.l. was het dan eindelijk zover….in een mooi versierde kantine zat de jongste jeugd van GSV’38 rond de klok van 13.00 uur vol verwachting te wachten op de komst van Sinterklaas. Niet alleen de jeugd… ook bij sommige ouders stonden de gezichten vrij strak van de spanning en adrenaline die door hun lichaam gierde.
Om de overactieve kinderen..zo niet hyperactieve kinderen en ouders wat rustiger te krijgen, had de organisatie zich laten adviseren door medewerkers van het Instituut Pedagogische Wetenschappen….deze kwamen met een geweldig advies…. en zo werd er op het grote scherm een film gedraaid over Sinterklaas, we hadden het bijna zelf kunnen verzinnen.De film was goed en wel 15 minuten bezig en alle aandacht ging uit naar de parkeerplaats voor de kantine, de goedheiligman met zijn Pieten waren gearriveerd op Sportpark ‘”De Does”.
Al springend en dansend zongen de aanwezigen Sinterklaas de kantine binnen, ook de pieten… zorgden voor het nodige enthousiasme.


In de kantine werden eerst nog flink wat liedjes gezongen en met de komst van de Sinterklaas met zijn grote boek mochten de teams van de JO7 t/m JO10 allemaal even langs bij Sinterklaas.

Klik hier voor een korte foto impressie van een geslaagde middag.

Woensdagavond a.s. (27 november), tijdens de training van de allerkleinsten, is de kans op een bliksembezoek van enkele Zwarte Pieten aanwezig. Dus ouders langs de lijn; “Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is…….”.

Via deze weg willen we graag iedereen bedanken voor hun bijdrage om dit Sinterklaasfeest weer te doen slagen. Speciale dank gaat uit naar de organisatie en tevens het team kantine versierders; Deborah, Chantal, Melanie en Tabitha.
Verder Roel Greutink voor de beeld- en geluidsondersteuning, de kantinemeiden achter de bar en bedanken we de sponsoren AH Rene Lukens voor de lekkernijen en S-Fin & Myburgh Regiobank voor de financiële ondersteuning. Tot volgend jaar!

Samen kunnen we veel!

Het Jeugdbestuur