Ruim 14 uur vertier op sportpark De Does.

Afgelopen zaterdag werd onder ruime belangstelling de GSV’38 Familiedag 2017 gehouden. Vanaf 10 uur was het de beurt aan de aller kleinste voetballertjes om een onderling toernooi af te werken gevolgd door de JO13 en JO15.

Daarvoor waren al diverse attracties opgebouwd waaronder een geldvangspel, springkussen, pannaveld en verscheen mascotte beer Haribo op het terrein. Hij werd achtervolgd door vele fans.

Ook had omroep Favoriet FM haar live uitzending vanaf het sportpark in de ether gezet. Tussen 10 en 16 uur werd er live uitgezonden. Vijf partijen werden afgewerkt waar de ouders het moesten opnemen tegen hun eigen jeugd. Geweldig om te zien hoe een ieder zijn of haar best deed. Na een korte en hevige regenbui werd de penaltybokaal, waar per categorie twee winnaars uit de voorronde elkaar bestreden, afgewerkt. De topper van de middag, onder ruime belangstelling, was de wedstrijd van de GSV selectie tegen de JO-7 en JO-9.

De jongste wonnen de partij met 3-2 en zij waren apetrots dat ze deze overwinning op zak hadden. Afsluitend werd op de velden door de oudere jeugd JO17, JO19 en senioren een toernooi gespeeld. Aansluitend was het gezellig nababbelen in de tent en met DJ Mees. Tussendoor nog even de finale van de Champions League bekijken onder genot van een hapje en een drankje waarna de zeer succesvolle dag werd afgesloten. Een geweldige dag die mede mogelijk is gemaakt door vele sponsors. Deze danken wij ook van harte namens alle deelnemers.
De foto’s die gemaakt zijn tijdens de familiedag worden deze week verwerkt, om ze daarna te kunnen publiceren op de site. We houden u op de hoogte.