Ondanks tropische temperaturen een zeer geslaagde Familiedag!

Zondag j.l. werd onder fantastische weersomstandigheden de vierde familiedag gehouden, een gezellige dag voor jong en oud.

Complimenten aan de organisatie door steeds een vernieuwde opzet te creëren, waarbij nieuwe elementen zoals het opblaasbare pannaveld en de voetbalschietschijf moeiteloos in het programma worden opgenomen, zelfs het horecaplein werd onder handen genomen met een andere opzet.
Verder was er een voetvolleybalveld, snelheidsmeter om de schotkracht te testen en voor de kleintjes een springkussen als “relaxmoment”.
Een simpele ouderwetse tuinsproeier werd ingezet voor een stuk verkoeling tussen het programma door, een goede doordachte actie….


Chiel was speciaal voor deze dag omgetoverd tot dagvoorzitter , de man van “gooi er een kwartje in en hij stopt niet meer met praten” kortom de perfecte jonge man  om het programma aan elkaar te praten. Met zijn enthousiasme en bevlogenheid verliep de loterij, met schitterende beschikbaar gestelde prijzen als een trein.

De kinderen begonnen de middag met een carrousel mix-teams, gevolgd door finaleronde penaltybokaal, wedstrijdjes ouders tegen de kinderen en de kinderen mochten het weer opnemen tegen spelers van het eerste elftal.
Scheidsrechtersopperhoofd Willy had de wedstrijd volledig onder controle en floot één van zijn betere partijen uit zijn scheidsrechtersloopbaan, inmiddels al bijna 50 jaar!!

De kids hadden de dag van hun leven door al het onbeperkte drinken, het nodige snoepgoed, een broodje frikandel of hamburger, tussendoor ijsjes ter verkoeling en om alles goed in balans te houden waren er appels en bananen beschikbaar om de vitamines op pijl te houden.
Uiteraard is de dag pas echt geslaagd als deze goed wordt afgesloten met een heerlijke familie BBQ  met diverse salades en sauzen, en dat onder het genot van een alcoholische versnapering.
Klik hier om een sfeer impressie te bekijken van de familiedag.

Graag willen we een ieder bedanken die deze Familiedag tot een groot succes heeft gebracht en tot volgend jaar!