Nieuwe sponsoren, contractverlenging hoofdsponsor en website GSV’38.

Zowel de voorzitter van GSV’38 als PR commissielid Geert Wieggers waren afgelopen zaterdag vol lof over de nieuwe website van GSV’38. Alle lof was er voor Epco en Yannick die deze site tot een groot geheel hebben gemaakt. Op de startpagina staat een overzichtsfoto van het sportpark gemaakt door Bas van Dijk met zijn drone.

Tevens was er een woord van dank aan Johan van Lunzen die ruim 12 jaar de vorige site geweldig heeft gedirigeerd. Zo waren er in de topjaren ruim 170.000 bezoekers en met name het goede fotowerk was een trots van de club.

Sponsornieuws
GSV’38 staat niet stil, waarmee het contract met de hoofdsponsor HL van den Boom voorlopig met een seizoen is verlengd.

Ook werden er twee nieuwe kleedkamersponsors gepresenteerd, die tevens voor 3 seizoenen wedstrijdballen schenken en ook nog eens 5 meter reclamebord in stand houden.
Stolwijk Kelderman en Retail Bouw Nederland zijn deze, eveneens, geweldige sponsors.

Er zijn nieuwe shirts voor de selectie  in maak met als rugsponsor Het Hof van Giesbeek. Ook  wordt er binnenkort een nieuw reservetenue voor de selectie gepresenteerd.

Scheiden afval
GSV’38 gaat zich meer inzetten om afval te scheiden dat vrijkomt op het sportpark. Drie speciale containers zijn aangeschaft om plastic en blikjes apart in te zamelen. Containers komen zowel bij de kleedkamers te staan als bij het clubhuis.