Nieuwe shirts voor JO-08 en JO-09

Afgelopen zaterdag zijn de eerste nieuwe pupillenshirts officieel uitgereikt. Inmiddels spelen al enkele teams in dit nieuw model shirt maar nu was de mogelijkheid om de sponsors te bedanken voor hun bereidwilligheid en betrokkenheid met de vereniging. De JO 9 heeft Drong als sponsor. Drong ontwerp en begeleidt uiteenlopende civieltechnische projecten. Ze geven advies voor openbare ruimte en ondergrondse infrastructuur om deze zo duurzaam en leefbaar mogelijk in te richten.

Voor de JO 8 is Modulari de sponsor. Dit bedrijf is gespecialiseerd in persoonlijke wanddecoratie. Op te hangen zonder boren, makkelijk zelf te ontwerpen met je eigen foto’s en designs én bovenal oneindig uit te breiden en te vervangen. Wanddecoratie die met je meegroeit, aldus Melle de Waal van Modulari. Zij waren de eerste in Europa én de bedenker van de hexagon tegel! Je weet wel, die stijlvolle, tijdloze zeshoek (en nog steeds ons best verkochte product).

Traditioneel werden de bloemen uitgereikt en gingen de pupillen op de foto. Binnenkort komen er meer teams op dit scherm want de jeugd coördinator met zijn secondanten zijn hard bezig om nog meer teams in het nieuw te steken. Namens GSV’38 danken wij de sponsors van harte.