Laatste publicatie van mij als webmaster GSV’38

Na vele jaren van websites beheren, komt er helaas een einde aan een mooi project, iets wat wij als vereniging samen hebben opgebouwd. Een website die door twee KNVB functionarissen de hemel werd in geprezen, tijdens de audit voor de ARAG certificering. Ze hadden veel sites gezien, maar de website van GSV’38 kon als ambassadeur voor de KNVB fungeren. Een mooier compliment kon ik niet krijgen!

In 2012 begon mijn avontuur bij HC’03. Een enorme uitdaging om een overleden website een nieuw leven te geven, maar voor mij was een nieuwe hobby geboren. Van het jonge dynamische bestuur aldaar, kreeg ik alle vrijheid de vereniging door te lichten en mijn voorstel op papier te zetten en uit te werken. Door mijn passie, gedrevenheid en alle medewerking die ik kreeg, lukte het om er samen iets moois van te maken. Een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website zoals we voor ogen hadden werd ontworpen. Het koste een behoorlijke tijdsinspanning, maar het resultaat mocht er wezen. In februari 2016 begon ik aan een combi project, ook bij GSV’38 schreeuwde de website om een nieuwe look. Bijna een jaar lang heb ik beide websites bijgehouden, maar eind 2016 ben ik gestopt bij HC’03, mede door onze voetballende dochter i.c.m. foto’s maken in Drempt, was het voor mij niet meer te combineren.

Zoals geschreven begon ik in februari 2016 aan het mooie project GSV’38. Het was voor mij als gedreven, passievol, control freak en punctueel persoon even een cultuuromslag van wat ik gewend was. “Met een zesje zijn we ook tevreden” zijn woorden die niet in mijn woordenboek voorkomen.  Door mijn ervaring begon ik op dezelfde wijze als voorheen, het duurde iets langer dan gepland, maar uiteindelijk kon ik samen met Yannick Leenders aan iets moois bouwen.
Ook bij GSV’38 ontstond een mooie, frisse en gebruiksvriendelijke website met volledige teampagina’s met een strakke uniforme teamfoto, pasfoto’s, sponsoren en programma & standen waar we tot de dag van vandaag trots op mogen zijn.
Teamfoto’s maken werd voor alle teams een gewoonte, een routineklusje! Mede dankzij de steun, vertrouwen en inzet van alle trainers\leiders van de jeugd en seniorenteams stelde het allemaal niet veel voor en een uurtje later stond het op de site.
Ook het aanleveren van verslagen verliep vlekkeloos, met de garantie dat het binnen korte tijd op de site stond gepubliceerd. Dat maakte het prettig om iets aan te leveren.
Mijn uitdaging lag de laatste tijd in het scherp blijven en iedereen blijven aanmoedigen dit niveau vast te houden. Het nakomen van gemaakte afspraken. De website moet actueel blijven!
Helaas komt er voor mij nu een einde aan iets moois, wat ik jarenlang met heel veel plezier, passie en gedrevenheid heb mogen uitvoeren en wat ik graag nog jarenlang had willen uitoefenen.
Soms worden er keuzes gemaakt……

Tot slot wil ik graag iedereen bedanken voor de fijne samenwerking die hebben geleid tot dit succes!

Sportieve groet,

Epco Schierboom