Johan Ebbers 65 jaar lidmaatschap

Afgelopen zaterdag is Johan Ebbers, bekend van de “Doe Het Zelf” zaak in Giesbeek,  gehuldigd door voorzitter Roel voor zijn 65 jarige lidmaatschap. Toen Johan 50 jaar lid was werd hij op een unieke manier gehuldigd. Tijdens een busreis met de “club van 100” naar een belangrijke wedstrijd van Oranje (Nederland – Schotland op 19 november 2003) kreeg hij het speldje uitgereikt in de bus. Na dit tijd was er groot feest want Oranje won met 6-0 en de 19 jarige Sneijder maakte een memorabele goal.
Johan is als jonge voetballer begonnen bij, toen nog, RKGVV en kwam later via diverse elftallen terecht in een vriendengroep waar de 3e helft erg belangrijk was.
De herinneringen kwamen afgelopen zaterdag nog weer naar boven. Samen met Aloys van den Boom en jongere broer Joop Ebbers werd er over vroeger gesproken.
Joop volgt nog iedere thuiswedstrijd op de voet in zijn vaste hoekje en Aloys is zowel uit als de thuiswedstrijden te vinden langs het veld.
Op de foto ziet u 185 jaar clubervaring zitten. Johan Ebbers werd in 1982 de eerste shirtsponsor van de vereniging en is daarna als sponsor de club trouw gebleven. Naast zijn clubliefde voor GSV38 is Johan een gedreven voorzitter van de grote schuttersvereniging EMM in Giesbeek.
Een fotomoment voor het reclamebord is zeker een mooie plek om zijn jubileum vast te leggen.