Jeugdspelers GSV’38 halen recordbedrag op bij Grote Club Actie!

Donderdagmorgen j.l. was er weer het jaarlijks, door het jeugdbestuur georganiseerd kersttoernooi voor de jeugdteams van de JO9 t/m JO13. Een dag later wordt dit allemaal nog eens dunnetjes overgedaan door de JO15 t/m JO19 teams. Een mooie traditie voor na de kerstdagen.
Zoals gebruikelijk bij het jeugdbestuur laten we niets aan het toeval over, en was alles weer tot in de puntjes geregeld.
Traditioneel wordt tijdens een speciaal ingelaste middagpauze, de uitslag bekend gemaakt wat het de club heeft opgeleverd voor de Grote Club Actie.
Dit jaar zal maar liefst 2558,40 euro worden bijgeschreven op de rekening van de penningmeester, die hiermee dankzij de jeugd weer wat positiefs te vermelden heeft op de toch negatieve balans.

We begonnen de ochtend met een afmelding van de hoogste scheidsrechtersbaas binnen GSV’38, Willy ten Haaf.
Willy was in de nacht getroffen met een buikgriepje,wat meestal door een bacterie of viris wordt veroorzaakt en kan lijden tot braken. Echter lag het bij Willy iets genuanceerder, Willy had namelijk met de kerstdagen tamme eend geconsumeerd, ook wel soepeend of parkeend genoemd, en dat is een gedomesticeerde wilde eend, wat schijnbaar nachts tot uiting komt.
Na het wegvallen van onze toparbiter, kwam de arbitrage deze dag in handen van Bjorn, Epco en Remy, die de complimenten mochten ontvangen voor hun performance! Zonder wanklank zijn de wedstrijden tot een goed einde gebracht.

Om 10.00 uur begon de strijd, de spelers waren onderverdeeld in louter Europese topteams namelijk; Bayern Munchen, Barcelona, Manchester United, Real Madrid, Inter Milaan, Manchester City en AC Milaan.
Na zes speelrondes werd het team van Inter Milaan bekroond tot de absolute winnaar, dit onder de bezielende leiding van stagiair Wessel Nijhuis.


Jeugdspelers GSV’38 halen recordbedrag op bij Grote Club Actie!

Traditioneel wordt tijdens een speciaal ingelaste middagpauze, de uitslag bekend gemaakt wat het de club heeft opgeleverd voor de Grote Club Actie.
Gerwin Zwaan (jeugdbestuurslid en organisator en stimulator Grote Club Actie,was zeer content met de opbrengst.

Dit jaar zal maar liefst 2558,40 euro worden bijgeschreven, naast het bedrag van vorig jaar 2505,60 euro ,zijn het toch gigantische bedragen wat door onze jeugd wordt opgehaald voor de vereniging. In 2016 bleef de teller nog steken op 1478,58 

Hieronder de prijswinnaars die de meeste loten hadden verkocht;

Hill Kunne was met 77 loten de winnaar, Pepijn Evers (64 loten) en Vera Zwaan (48 loten) waren de nummers 2 en 3 op de lijst.
Emilio Wiersma (47), Sam Akveld (35), Yuno Soumokil(33), Lieke Hendriksen(33), Jade Schierboom (33), Ruben Wegman (28) en Loes van Hal(28) maakten de top tien compleet.
De kinderen kregen uit handen van Gerwin Zwaan de welverdiende prijzen uitgereikt.

Speciale dank aan  alle kopers van de loten en de jeugdleden en alle kaderleden  die de verkoop tot een groot succes hebben gemaakt, bedankt allemaal!!
Samen kunnen we veel!!

Allemaal een hele fijne jaarwisseling en voor 2019 een gezond en sportief jaar toegewenst.

Jeugdbestuur GSV’38.