Jeugd mag weer genieten van de pupillenmiddag.

Woensdagmiddag j.l. was het dan eindelijk weer zover, de pupillenmiddag. Een gevarieerd spelprogramma voor de allerkleinste variërend in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent de coronapandemie en in 2019 waren er helaas onvoldoende vrijwilligers om de kinderen een onvergetelijke spelletjesmiddag te kunnen geven.
“Samen kunnen we veel” is het motto, wat het jeugdbestuur graag wil uitstralen naar haar (nieuwe) leden. Woensdagmiddag waren er veel nieuwe vrijwilligers te bewonderen op sportpark “De Does”, die getuige waren van alleen maar enthousiaste en blije kinderen. En dat is toch het allerbelangrijkste!

De ochtend begon rond de klok van 9.30 uur. Daar verzamelde zich een drietal leden van het jeugdbestuur, om samen met de jeugdtrainers Ronald Zwaan en Moon Soumokil te starten met de voorbereiding en uitzetten van de spellen.
Na een korte lunch en een bakkie koffie voor de vrijwilligers, kwamen de eerste enthousiaste kinderen de groene weide betreden.


“Vrienden van de Jeugd
Wij zijn als jeugdbestuur ontzettend blij en trots dat deze sponsoren ons en onze jeugd een warm hart toedragen.

Regiobank S-Fin & Myburgh, All Sign (Jan Looman), Coop Alteveer (Wijnand Manders), AH Rene Lukens , Autobedrijf Scheers faciliteren en ondersteunen onze jeugd al vele jaren bij activiteiten. Nadat Spar “De Molen” (Taco Wasser) nog niet zo lang geleden is toegetreden tot dit illustere gezelschap, mogen we ook cafetaria/restaurant ’t Muldershuus van de familie Hu verwelkomen.
De sponsoren zijn inmiddels bedankt voor hun bijdrage om deze pupillenmiddag te doen slagen.

Op de vraag of de familie Hu iets konden betekenen voor onze jeugd in de vorm van frietjes met frikandel/kroket, kregen we volmondig een “JA” te horen. Tuurlijk willen wij dat!
Autobedrijf Scheers bedanken we weer voor het beschikbaar stellen van het luchtkussen.
Coop Alteveer bedanken we weer voor het beschikbaar stellen van de nodige vitamientjes in de vorm van appels en bananen.

Verder willen wij als organisatie de jeugdspelers/jeugdspeelsters en alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en vrije tijd, om deze middag te kunnen organiseren voor de jeugd van GSV’38.

Speciale dank voor Petra Kelderman. Petra heeft een welverdiende bos bloemen ontvangen voor de coördinatie vanuit de kantine en haar aanwezigheid tijdens de onlangs gehouden techniektrainingen.

Klik hier voor een foto impressie van deze zeer geslaagde middag!

SAMEN KUNNEN WE VEEL!