Huldiging GSV’38 leden tijdens nieuwjaarsreceptie

Tijdens de afgelopen nieuwjaarsreceptie in de traditionele goed gevulde kantine zijn er vijf leden gehuldigd door voorzitter Roel. Michel van Es is als trouwe buitenspeler actief in het 3e elftal en nog kreeg een speld voor 25 jarige bijdrage op en rond het speelveld van GSV’38. Als 40 jarige jubilarissen kregen Martin Ubbink, Rik Meurkes en Jerzy Zwartkruis een speld uitgereikt. Martin,  voorheen veldvoetballer maar nu nog iedere zaterdagmiddag actief in de zaal, heeft zijn sporen voor een groot deel verdiend als leider van het 4e elftal. Rik heeft diverse elftallen doorlopen en trouw aan de vereniging. Nu eveneens nog actief in de zaal iedere zaterdag. Jerzy als voormalig speler van hoofdzakelijk het eerst elftal stond altijd zijn mannetje. Hij  nam het vaak op voor verzorgers zoals de verhalen er nog zijn tegen Kilder en SJN. Later is hij het trainingsvak in gegaan en speelt nu nog bij VVG in Gaanderen. Hans Soethof werd voor 50 jaar trouwe lidmaatschap gehuldigd en was in het verleden een belangrijke middenvelder en verdediger voor zowel 1 als 2e elftal. Hans is nu iedere zondag langs de velden te vinden als supporter en werkt iedere maandag in de maandaggroep om het sportpark op niveau te houden. Na deze uitreikingen bleven de bloemen achterwege en kregen de jubilarissen een unieke geschenkdoos met diverse toiletartikelen voorzien van GSV logo.

Hierna namen ook vier leden afscheid van jaren lange trouwe diensten en inzet op vele fronten voor de club waaronder het organiseren van jeugdweekenden voor drie van de vier het belangrijkste is. Deze leden verdwijnen niet van het podium maar blijven op een ander niveau actief binnen de club en daar zijn we als vereniging blij mee. Roel dankte Maud, Eric en Guido van harte voor hun bijdrage aan de jeugdweekenden wat inmiddels als 35 jaar wordt georganiseerd en dat is uniek te noemen.

Leo was de bakermat van de zaalvoetbalafdeling GSV’38 en verrichten allerlei hand en span diensten. Nu er geen team meer in de competitie uitkomt in de zaal is zijn coördinatierol komen te vervallen. Leo blijft achter de schermen nog actief binnen GSV’38.  Voor de bewezen diensten ontvingen zij een cadeaubon en een enorm applaus van de aanwezigen leden.