GSV’38 zaterdag zaalteam op bezoek bij FC Twente

Veteranen Zaalteam op bezoek bij FC Twente

Afgelopen vrijdag heeft het zaalteam een uitgebreid bezoek gebracht aan de Grolsch Veste in Enschede, de thuishaven van FC Twente.

In een VIP bus, van Taxi Linsen, richting Enschede waarna we op z’n Twens hartelijk welkom werden geheten met koffie. Na een leuke rondleiding in kleedkamers, businesslounges en bestuurskamer was het tijd voor een FC Twente-quiz waarmee we een wedstrijdbal wisten te verdienen. Hierna hebben we een bezoek gebracht aan het FC Twente museum.


Een ieder was onder de indruk van de gastvrijheid, uitstraling en spontaniteit. Na deze rondgang stond een geweldig buffet klaar bijgestaan door de glazen vol Grolschbier of een wijntje na keuze. Er moest ook nog gevoetbald worden en via diverse lounges werden door onze gastheer Rick Bronkhorst naar de tribune gebracht. Onderweg had good old Kick van de Vall tijd om even op de foto te gaan met enkele spelers van ons. Dat typeert de club en de mentaliteit waar we ons snel thuis voelde. De wedstrijd werd door de koploper gewonnen met 5-0 van Volendam. Na afloop nog enkele biertjes wegwerken waarna we een gezellig terugreis naar de Liemers konden aangaan. Een prachtige ervaring bij een geweldige club want “in Twente hoal’ ze van ’n kot gebed en ’n laang’n metwos”.