GSV’38 werkt aan nieuw clublogo

Vanuit diverse leeftijdsgroepen hebben wij als bestuur signalen opgevangen om eens na te denken over een nieuw pakkend clublogo voor GSV’38. De tijd raast voort en nieuwe ideeën en tips zijn hierin altijd welkom. Het huidige logo spreekt veel maar net niet alles dekkend en dateert van 1998 toen GSV’38 60 jaar bestond. We hebben Karen van Gelderen als grafische vormgeefster uit Lathum bereidt gevonden om eens fanatiek en creatief naar het logo te kijken en mee te denken. Liefst acht logo’s werden gepresenteerd.

 

De “vakjury” bestaande uit enkele leden vonden het lastig om een definitieve keuze te maken en heeft in overleg met het bestuur er voor gekozen om de leden hun mening via een schriftelijke stemronde te laten geven. Een voorselectie heeft plaatsgevonden waaruit twee logo’s zijn genomineerd.

Ieder lid krijgt d.m.v. een stemformulier om zijn of haar keuze te bepalen waarna de meeste stemmen het logo zal gaan worden. Hierna zal gefaseerd het logo worden geïntroduceerd op website, kleding, vlaggen, briefpapier e.d. Via de leiders zal het bestuur de formulieren uitreiken waarna ze, nadat ze zijn ingevuld, in de daarvoor bestemde stembus kunnen worden gedeponeerd. De stembus staat op de bar van ons clubhuis en zal na de familiedag, (dus niet tot 25 mei) worden weggehaald voor de telling. Hierna zullen wij het gekozen logo presenteren.

We hopen als bestuur op veel respons!