GSV’38 JOM14-1 pakt titel op sfeervolle ‘De Does!’

Alles werd uit de kast getrokken door de vele betrokken vrijwilligers, om van deze ochtend een gedenkwaardige te maken. Bij het opgaan van de zon werd duidelijk dat onze nieuwe tenues klaar lagen in Zevenaar. Onze dank gaat uit naar Jeugdcommissielid Dave Koenhen, hij toog in alle vroegte richting Zevenaar om deze op te halen, welke met groot gejuich werden ontvangen door ons team! Er was zelfs een kampioensbeker geregeld door een trouwe supporter. We waren er klaar voor!

Na een succesvolle eerste fase was de laatste wedstrijd aangebroken; thuis tegen Arnhemse Boys 14-2. Een overwinning was het doel, daar we bij een gelijkspel of verlies afhankelijk zouden zijn van andere teams.

De spanning was al weken opgebouwd. De fakkels waren verzameld, het opkomstnummer was gekozen en de jeugd van de JO-14 sliep al dagen slecht.

Na een uitgebreide warming-up en een tactische bespreking was het tijd voor de aftrap van de wedstrijd van deze herfst.

Topcoaches Remy, Chris en Moon hadden gekozen voor een 4-2-3-1 opstelling. Met Tycho op goal, Jens en Roan op 4 en 5, Sanne op 3 en Mirte op 2. Nummers 6, 8 en 10 bestonden uit Thomas, Sil en Iven. De frontlinie bestond uit Dean, Joia en Duuk en Remco, Iske, Lua en Hanna begonnen op de bank.

Als snel viel de eerste knaller door Iven. De volgende goal werd gemaakt door weer een spectaculaire actie van Iven. Duuk kwam daarna al snel met de laatste goal voor de rust.

We begonnen de tweede helft met een wissel Remco kwam er in voor Mirte. We speelden goed, we kwamen veel in de aanval. Daar kregen we ook nog een mooie goal van Duuk uit. We hadden voor de rest nog wel wat kansen, alleen geen goals. Er werd ook nog wat gewisseld. En net voor het einde scoorde Arnhemse Boys de 4-1.

We zijn KAMPIOEN!!!!!!!!!! We kregen de beker uit handen van René Lukens en sloten zo een mooie ochtend af!

Groetjes Sanne & Hanna