GSV’38 JO14-1 zijn ook weer gestart

GSV JO14-1 – Angerlo Vooruit 14-1

Na een half uur teambespreking, waar we de opstelling en de tactieken hadden besproken liepen we veld 3 op. Schrikkend zagen de trainers dat het al half 7 was en dat we nog maar een kwartier hadden.
Na een kwartier een stevige warming-up waren we er klaar voor DE DERBY tegen Angerlo Vooruit  ging de wedstrijd van start. Wij hadden een ijzersterke opstelling namelijk 4-3-3: Op goal stond Tygo. Gaat hij de nul houden? In de verdediging stond op 5 Sanne op 3 Roan op 4 Mirte en Joia op nummer 2 .
Op het middenveld stonden Remco en Lua op 6 en 8 en op 10 Iven. En dan nog de aanvallers. Op 11 stond Iske en op 7 Jens en op nummer 9 Thomas. We startten de wedstrijd met de aftrap. We begonnen de wedstrijd goed met veel druk! Na een paar keer balverlies kwam de bal via Joia naar Thomas, die speelde de bal diep op Jens en hij lanceerde naar het goal en schoot hem op de paal. Gelukkig stond Iven daar en kon de bal zo intikken! Toen liep hij naar de zijkant en de een rare celebration van een vervelende 010 er. Heel snel kwam er weer een goal. Jens schoot net op de paal en Thomas kon de bal gelukkig net intikken. We hadden zin in de wedstrijd en waren er nog niet klaar mee. Niet veel laten viel het derde doelpunt door Iven. Gaat hij de hattrick scoren? Het samenspel ging vaak goed, maar soms maakten we een paar fouten maar dat was niet erg, want het was de 1e wedstrijd. Net na het 3e doelpunt werd Thomas diep gespeeld en tikte de bal langs de keeper. 1 minuut voor de drinkpauze maakte Jens een mooie actie en schoot de bal er hard in.

We begonnen de 2e helft met de aftrap voor Angerlo. We begonnen sterk met 2 nieuwe wissels erin. We hadden veel de bal en Angerlo kwam niet zoveel bij onze kant van de 16. Je merkt wel dat onze energie aan het einde wel minder was dan aan het begin, maar we konden toch gewoon doorgaan met scoren, wat heel vaak is gelukt deze wedstrijd. De eindstand is 8-0. Iven 2 goals. Thomas 2 goals. Jens 3 goals. Siebe 1 goal.

Groeten van Thomas & Iven

GSV JO14-1 – DVV JO14-1

Op 31 augustus speelde de JO14 van GSV38’ een oefenwedstrijd tegen DVV. Het was een leerzame wedstrijd omdat DVV in een hogere divisie speelt. In de kleedkamer werd de opstelling bekend gemaakt, 4-3-3. De wedstrijd werd voorbesproken. Voor de eerste rustpauze stond GSV helaas met 0-4 achter. Het team werd tijdens de korte pauze voorzien van feedback door Chris Willemsen. De wedstrijd werd vervolgd en de feedback werd toegepast. Nu ging het een stukje beter. De snelle aanval van Jens zorgde voor een 1-5 en dan 3 minuten voor 8 valt het geweldige doelpunt van Lua, iedereen stond met open mond te kijken. Toen helaas eindigde de wedstrijd met 2-7 maar we hebben ons best gedaan en er we hebben er van geleerd.

Gemaakt door Joia Roman en Iske Buter