GSV’38 JO-14 tegen Teuge

Eerste helft Gsv-SP Teuge

Bij aankomst op GSV gingen we de kleedkamers in, deden we de kleren aan en gingen we op de teamfoto. Na het maken van de teamfoto gingen we terug de kleedkamers in en kregen we de opstelling te horen, dat was: Tygo onder de lat. Jens, Remco, Sanne en Mirte begonnen in de verdediging. Siebe Sil op het middenveld en Yuno op 10. Duuk, Dean op de linker en rechter voorhoede en Iven in de punt. Daarna begonnen we aan de warming-up die ook heel goed ging. Toen iedereen klaar was begonnen we aan de aftrap. Na ongeveer 2 minuten speelde SP Teugen de bal over de verdedigers heen en kwam de spits voorbij de keeper en stond SP Teugen op 0-1 voor. Voor de rest van de eerste helft zijn er niet zo heel veel dingen gebeurd.

Dit was de eerst helft geschreven door Tygo.

We begonnen de 2de helft met een 0-1 voor Teuge. GSV had een goede bespreking in de rust gehad en dat kon je ook zien op het veld, ze geloofden er weer in dat we de wedstrijd nog konden winnen. Er werden ook wat wissels gedaan Dean werd gewisseld door Lua. GSV was beter de 2de helft maar we hadden niet echt hele grote kansen maar even later werd nog de laatste wissel gedaan, dus werd er uit gehaald voor Thomas. maar helaas hadden we geen doelpunt meer gemaakt in de 2de helft.

Verslag Roan en Tygo

FC RDC – GSV ’38

We begonnen de wedstrijd met de volgende opstelling: Tygo op goal, centraal Jens en Remco, backs Mirte en Lua, op het middenveld Sil, Yuno en Siebe, in de punt Iven en de buitenspelers waren Thomas en Dean. We begonnen de eerste paar minuten een beetje slaperig, helaas kwam er toen ook een goal tegen. Daarna gingen de duels goed en gingen we meer vooruit spelen met een goed positie spel. We probeerden in de aanval te komen maar er kwamen geen kansen uit. Het positie spel bleef goed en we probeerden echt te voetballen. Er kwam nog een wissel en geen kansen meer.

Na de bespreking en een 1-0 achterstand gingen we de 2e helft in er werd goed gevoetbald maar we kregen niet veel kansen maar we deden ons best en gaven niet op in de slotfase bleef het nog altijd spannend gsv bleef druk zetten en toen kwam er een slechte bal van de verdedigers van RDC en had iven een vrije schietkans voor opendoel 1-1 de tegenstander wou nu ook weer scoren gsv dacht dat ze er al waren en het lag helemaal open achterin bij gsv de tegenstander maakt een dribbel voorbij 3 man en schiet de bal in het net na nog veel geprobeert te hebben lukt het gsv niet om opnieuw te scoren en verliest gsv bij RDC dit was de laatste wedstrijd van het seizoen dus tot volgend seizoen in de jo-15

We feliciteren onze vrienden van de O12 met hun welverdiende kampioenschap! Top gedaan mannen!

Groetjes Sanne en Remco