GSV’38 JO-14 nu in de zaal actief

Vandaag bij GSV’38 JO-14  vs  OBW Zevenaar

Het was vandaag een anderen wedstrijd het was in de zaal. Er stonden 6 mensen in de basis waardoor het doorlopen heel erg nodig was. Het was een spanende wedstrijd voor beide teams wan de jongens van OBW waren wel 16 jaar oud. Toch als je naar het voetbal keek was GSV sneller en slimmer en kwamen de jongens van OBW er niet meer uit. We kwamen terug van een 2-4 achterstand en wonnen met 5-4 in de laatste minuut door goals van Jens en 4 van Iven.

Team A

Groet van Duuk

Team B bestaat uit Sanne, Jens, Tygo, Dean, Thomas en Sil. Helaas was Thomas er niet bij omdat hij skiën is.

We hadden de 1e wedstrijd tegen team A van GSV. We begonnen de wedstrijd matig en hadden last van wat miscommunicatie. Maar hoe langer we speelden hoe beter het ging en we kansen konden maken waar Lua en Dean uit scoorden. We wonnen de 1e wedstrijd!

We moesten meteen door met de 2e wedstrijd tegen OBW team A we begonnen de wedstrijd goed, maar waren aan het verslappen omdat we moe werden. We gaven OBW veel kansen waar een paar goals uit kwamen. Na 20 minuten kwamen wij weer op gang en creëerden we wat kansen, maar helaas niet genoeg goals en verloren we.

Groetjes Sanne