GSV’38 JO-14 ligt op koers en wint weer

Welkom bij GSV’38 jo-14 – DZC Doetinchem

De spelers kwamen aan op sportpark de Does naar ja niet allemaal Duuk en Dean waren iets later gelukkig werd dat door de vingers gezien door de goeie trainer Remy en zijn assistent Tycho.

De warming-up begon vrij snel de spelers kwamen het veld op en jet publiek ging uit hun dak om de spelers van GSV’38 te zien.De warming up was klaar en de spelers gingen terug de kleedkamers in.

De opstelling werd verteld 4-2-3-1 De spelers van de eerste helft waren als volgt Tygo in de kiep.

De center backs Roan op links jens op rechts. Op rechts back mirte en op links back Sanne.

Op rechtsmidden stond Joia en linksmid stond siebe. In de aanval hadden we op links voor Dean op 10 Iven in de spits thomas en rechts voor Duuk. De wedstrijd begon niet heel soepel voor GSV want na 3 minuten voetballen was het al 1-0 voor DZC.

Een kwartier later kwam er een prachtige bal op thomas die hem goed aan nam en hem afmaakten. 5 minuten later scoorden Siebe uit een prachtig schot op doel. Niet veel later kreeg Duuk paar voorzetten maar daar werd bijna uit gescoord. Het werd 2-2 voor de rust dacht GSV maar toen kwam jens met een heel mooi schot van afstand dus GSV ging met 3-2 de rust in.

2e helft

We liepen uit de kleedkamer na goede kritiek van Remy om het nog beter te doen en er volle gas voor te gaan. Het fluitje gaat en we hebben weer een goede start. Na 10 minutjes spelen word Mirthe gewisseld en Lua komt daar voor in de plaats. We spelen goed maar het word steeds lastiger want de tegenstander word ook scherper, maar GSV geeft niet op en gaat er nog harder op. Joia krijgt een sliding op haar enkel maar speelt alsnog door. Even later word ze toch gewisseld en kwam Lua op rechtsvoor en Mirthe kwam op rechtsachter. We zijn scherp en dat blijkt uit de 4-2 van Dean! Maar daar bleef het niet bij. Een steekbal van jens op Lua ze doet een poging op de goal maar ze mist. Even later schiet Roan de 5-2 met een mooie goal binnen. We zijn moe maar blijven goed voetballen en dan klinkt het eindfluitje met als eindstand 5-2 voor GSV!

Volgende week kunnen we KAMPIOEN worden en ons plaatsen voor de volgende bekerronde wanneer we winnen van Albatros in Ugchelen, komt dat zien!!

De groeten, Lua & Duuk