GSV’38 JO-14-1speelde een wedstrijd tegen Albatros JO-14-1

De opstelling was 4-3-3 Tygo GK, Siebe CB, Mirthe CB,Remco RB, Lua, Roan CM, Joia CM, Thomas CAM Dean LW, Iven SP, Jens RW

We begonnen de wedstrijd om 11:00 we speelde goed en hadden een paar gevaarlijke kansen met Jens en iven maar helaas nog geen goal. Toen had Albatros een gevaarlijke  kans en maakte daar de 1-0 uit GSV ging door maar vlak na de 1-0 kreeg Albatros een penalty en ze maakte de 2-0. GSV had nog een paar gevaarlijke kansen waaruit iven de aansluitingstreffer maakten de 2-1 waar naar nog  een paar minuten het eindsignaal van de eerste helft ging.

Na de besprekingen in de kleedkamer gingen we het veld weer op. 1-2 Albatros. We begonnen de 2e helft goed! Na ja, beter dan de 1e. De opstelling was hetzelfde behalve dat Dean werd gewisseld voor Iske. Het fluitje ging en verder met de wedstrijd.

Na 10 minuten kreeg Jens op de 16 meter de bal en met een droge knal scoorde hij 2-2. Erna werden er veel lange ballen gegeven en soms nog kansen. En na 70 minuten stond er 2-2 op het scorebord, einde wedstrijd. Volgende week spelen we laatste bekerwedstrijd thuis tegen Arnhemse Boys. We hopen op veel support van ouders. En dat we deze 1e fase van de bekerwedstrijd kunnen afsluiten met de 1e plek!

Groetjes : Mirte & Sil