GSV’38 gaat starten met 7×7 voetbal in de 35+ competitie

Enkele jaren geleden is het al eens geopperd  bij de beleidsbepalers om te starten met 7×7 voetbal , maar toendertijd niet met het gewenste resultaat. Maar tijden veranderen en er waait momenteel een frisse wind over Sportpark De Does.
We willen proberen om in de najaarscompetitie van de KNVB te starten met één of meerdere teams. Belangrijk hierbij is dat we duidelijk hebben welke leden (of nieuwe leden!) zich bij het 35+ voetbal willen aansluiten.

Binnen GSV’38 hebben we toch een redelijk aantal spelers die ouder zijn dan 35 jaar en nog steeds in de reguliere competitie spelen, maar ieder jaar stoppen er helaas ook velen om diverse redenen.
Spelers die de voetbalschoenen aan de wilgen hangen, omdat zij door het spelen op grote velden en/of door blessures , bekende”maandag pijntjes” en de fysieke belasting niet meer kunnen opbrengen.

Het zou kunnen betekenen, wanneer er geen actie wordt ondernomen, dat deze spelers/leden onze vereniging gaan verlaten!!

Sinds een aantal seizoenen biedt de KNVB de uitkomst voor deze spelers, door een andere voetbalvorm aan te bieden voor de wat oudere voetballers: het 7×7 voetbal in competities en in toernooivorm voor 35+ en zelfs 45+.
De 35+ competitie kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voorjaar (maart-april-mei) en vier in het najaar (september-oktober-november).
Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule.

Wij als initiatiefnemers van GSV’38 willen hier dan ook graag op inspelen.

Het doel van het 35+ voetbal is om deze spelers voetbal aan te bieden, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke wensen en de fysieke capaciteiten van deze spelers. Ook de gezelligheid is hierbij misschien wel de belangrijke factor. Een ander belangrijk doel is, dat wij deze personen graag binnen de vereniging willen behouden. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom.
Klik hier voor verdere informatie op de KNVB site.

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Voor meer informatie en opgave stuur dan een mail naar Patrick de Keijzer,mail: patjedekeijzer@hotmail.com