GSV’38 en het coronavirus

De KNVB heeft terecht besloten om de amateurcompetitie niet meer uit te spelen. Het geeft duidelijkheid voor alle betrokkenen in deze onzekere tijd. Het coronavirus grijpt om zich heen en om iedereen zoveel mogelijk te beschermen zijn tot 1 juni zijn alle evenementen niet toegestaan en is er tot en met 28 april een ‘vrijwillige lockdown’.

Uiteraard steunen en volgen wij als GSV’38 alle maatregelen en dat is de reden dat ons sportpark is gesloten. Wij wachten de berichten af en kijken of het mogelijk is om in mei en/of juni nog iets te organiseren. Wij beseffen dat er een moment komt dat iedereen zit te springen om weer sportief in clubverband aan de slag te gaan. Maar veiligheid staat voorop. Pas als er door de overheid volledig groen licht is gegeven, gaan we actie ondernemen.

Ondanks dat er veel belangrijkere zaken spelen, zijn wij ook aan het kijken of wij de financiële gevolgen kunnen beperken. Wij zijn en gaan in gesprek met partijen om het gemis aan inkomsten te compenseren en de doorlopende kosten te minimaliseren.

Wij hopen dat u goed door deze onzekere tijd komt. Wij wensen u daarbij veel sterkte. Help elkaar.

Bestuur GSV’38