GSV’38 doet wederom mee aan de Grote Clubactie


Deze week, met de training, ontvangen de spelers van de JO7 t/m JO13 een boekje van de Grote Clubactie met loten om te verkopen. Vorig jaar hebben wij met deze verkoop een bedrag van € 2.822,40 opgehaald die geheel ten goede komt aan de jeugd. Hiervoor zijn materialen zoals ballen en doeltjes gekocht. Zo’n mooi bedrag willen wij dit jaar natuurlijk weer ophalen!

Op zaterdag 24 september 2022 start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met: Eenmalige machtiging:  De lotenkoper kan er dit jaar voor kiezen om met de telefoon de QR-code voor op het verkoopboekje te scannen en daar je gegevens in te vullen of met de pen het boekje in te vullen. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer online via de scan of in het boekje onder het kopje: ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. (Bekijk hiervoor de instructievideo op:  www.clubactie.nl/instructie)

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige machtiging’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het boekje dan in bij je leider of gooi het bij mij in de brievenbus op de Gemeint 48 in Giesbeek. Doe dit wel vóór zondag 6 november.

Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Geef dit aan bij je leider of bij mij en wij zorgen dat je een nieuw boekje krijgt.

Prijzen voor lotenverkopers
Vanuit GSV’38 hebben wij mooie prijzen voor de beste verkopers van de club. Ook vanuit de Grote Clubactie kunnen lotenverkopers geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstaion 5. Er zijn in totaal 365 prijzen! Ga voor meer informatie naar https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/#kidsverkoop-wedstrijd


Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!