GSV’38 bedankt 2 trouwe vrijwilligers

Onlangs hebben Hein Teering en Nicole Peters aangegeven na jarenlange trouwe dienst te stoppen met hun werkzaamheden voor GSV’38.

Hein heeft 15 jaar (Eerst samen met zijn vrouw Lucia) de kleding van ons eerste elftal gewassen. Niets was hen te gek. Een of twee oefenwedstrijden doordeweeks en dan zelfs gewoon op zondag de wedstrijdkleding weer picobello schoon. Je hoefde nooit aan te bellen. Zet de tassen maar in het achterhuis was steevast de opmerking.

Nicole heeft ruim 25 jaar als gastvrouw en omroepster tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal vele bestuursleden en officials van een drankje en hapje voorzien. Dit zorgde in de bestuurskamer voor een stuk uitstraling en professionaliteit die door iedereen enorm gewaardeerd werd.
 

Namens het bestuur hebben wij deze trouwe vrijwilligers bedankt voor hun jarenlange inzet. Hein hebben we een cadeaubon van Intratuin gegeven en Nicolle hebben we een diner bon van onze hoofdsponsor Recreatiepark De Veerstal overhandigd. We hopen dat ze nog regelmatig op onze club aanwezig zullen zijn.