GSV’38 14-1 pakt eerste drie punten met goed spel tegen Eldenia!

We begonnen de wedstrijd met de volgende opstelling Tygo op goal Sanne linksback Jens centraal en Remco rechts met Sil die een belangrijke rol had als inschuivende centerback/middenvelder op middenveld. Links Siebe centraal op middenveld Roan en Iven op 10 voorin was het linksvoor Dean in de punt Thomas en rechts Lua we hadden een goede bespreking en warming up en een nieuwe manier van opbouwen de wedstrijd werd gestart en het was voetballen de eerste minuten waren het harde duels en was het spannend! Helaas kwamen geen van de teams tot scoren en was het nog wel een spannende 1e helft maar het was nog niet klaar

We begonnen de tweede helft met een 0-0 gelijk spel. We gingen ook gelijk heel goed van start, de passen waren beter, duels wonnen we en we waren beter aan de bal. Na een paar minuten maakte Iven uiteindelijk de verdiende 1-0 voor GSV.

Na de 1-0 kregen we nog een aantal grote kansen en na een paar minuten maakte Dean de 2-0. Uiteindelijk na een paar minuten en een mooie assist van de keeper Tygo maakte Iven de 3-0. We speelden de wedstrijd goed uit en een mooi overwinning in de eerste klas.

Benieuwd of morgen het eerste wel doorgaat door al die regenval van vanmiddag! Voor in de agenda: komend weekend een dubbel programma thuis voor de O14, tweemaal gaat het spoken op De Does.

Op zaterdag om 11.00 uur GSV’38 – Blauw Wit Nijmegen.

Op zondag om 11.00 uur GSV’38 – OBW.

Tot dan!

Groetjes, Remco en Tygo