GSV’38 1 op trainingskamp

Selectie op trainingskamp in Spanje

Het is niet voor vele weggelegd om er te zijn maar de Zangeres Zonder Naam zong ooit: “Het was aan de Costa del Sol, daar sloeg mijn hartje op hol”. Hoewel het bij haar om haar geliefde ging, had het ook zomaar over deze prachtige streek kunnen gaan. Gelegen in het uiterste zuiden van Spanje, is de Costa del Sol het gehele jaar een populair gebied voor vakantiegangers en ook voor overwinteraars.

Zo ook voor de selectie van GSV’38 is het een aantal dagen de place-to-be. In de nachtelijke uren, budgettair beter, met de VIP bus van Taxi Linsen van Giesbeek naar Schiphol en in de ochtend al in de Spaanse zon. Er was een schema opgesteld tussen veel sporten, teambilding, chillen en waarbij een glas cerveza niet warm werd van de zon.

Het verblijf was keurig geregeld met twee personen op een kamer en iets meer versoepelde regels voor Corona dan in Nederland. Van locatie naar ander locatie stond de bus gereed van de Spaanse amigo van Taxi Linsen.

Na een dag sporten e.d. stond er tussendoor een wedstrijd op het program tegen Oud-Beijerland waar met 4-1 van werd gewonnen. Binnen de regels werd en nog even na geborreld, natuurlijk in de zon, en werd er een frisse duik genomen in de zee.

Na ruim vijf volle dagen was het weer tijd om terug te keren naar het IJsseldorpje. Het team en de staf dankt de sponsors en natuurlijk de doelpuntensponsors die dit deels hebben mogelijk gemaakt.