Gezellige seizoensafsluiting JO11-2 bij fam. Künne

Zondagmiddag j.l. rond de klok van 15.00 uur waren we  te gast voor onze jaarlijkse seizoensafsluiting bij de familie Künne. Natasja had samen met Sabine Salemons het initiatief genomen om deze middag voor het team te organiseren, waarvoor nogmaals onze dank!
Het seizoen begon in de najaarscompetitie voortvarend met 2 overwinningen op rij, maar de 10 opeenvolgende nederlagen bleek deze klasse toch iets te hoog gegrepen voor onze kanjers.
Bij het kader was al snel duidelijk dat de winterse transferwindow uitkomst zou gaan bieden,alles om er voor te zorgen dat we in de voorjaarscompetitie hoge ogen zouden gaan gooien. Door Melle Witjes en Hill Künne te kunnen binden aan ons team, bleek een juiste balans in het team te ontstaan met een chemie van “over mijn lijk” mentaliteit. Dit resulteerde in een prachtige 2e plek, met  1 punt achterstand op kampioen RKPSC in de najaarscompetitie. Ook bij de toernooien van VDZ en AVW’66 bleken we een taaie tegenstander te zijn, met een mooie 4e plaats bij VDZ en een 2e plaats bij AVW’66, gaf maar weer eens aan dat we met zijn allen goed bezig waren.

Uit handen van onze pupillen kregen de leiders Michel,Epco,Bouke en Niels een leuke waardebon van IJs en Zo aangeboden voor hun inzet het afgelopen jaar. Gastvrouw Natasja werd een mooi veldboeket overhandigd voor de gezellige ambiance die ze had gecreëerd voor ons.

Speciaal voor de “hulptrainers” Niels Kiezenberg en Lola Witjes (helaas afwezig heden deze middag) hadden de leiders een attentie voor hun positieve bijdrage dit seizoen. Niels ontving een mooie toilettas van Dove met de “men care” fresh body artikelen als inhoud. Voor Lola blijft het nog een verrassing.
Nadat de kinderen heerlijk hadden gezwommen, gevoetbald en te hebben gespeeld bij het speelparadijs van de familie Künne en de ouders hadden genoten van de nodige versnaperingen met een goed verzorgde BBQ (vlees aangeboden door AH Rene Lukens), kon er rond de klok van 20.00 uur met een tevreden en voldaan gevoel worden teruggefietst naar Giesbeek.

 

 

 

 

  

Via deze weg willen we alle kinderen en ouders van de JO11-2  nogmaals bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen! Mede hierdoor kunnen we terugkijken op een geslaagd seizoen.

Verder wensen we jullie een fijne zomervakantie toe,

Michel, Epco, Bouke, Niels en Lola.