Een gezellig en geslaagd darttoernooi!!

Afgelopen zaterdag streden 24 deelnemers mee om de felbegeerde beker van GSV38. In vier poules van 6 werd en gestreden om een plek bij de winnaars ronde. De eerste drie van elke poule gingen door naar de winnaars ronde en de laatste drie streden voor de ere titel van de verliezers poule.
Onder het genot van een hapje en een aantal drankjes werd het een gezellige avond. In de strijd om de ere titel stonden Harm Willemsen en Mathijs van bommel in de finale. Waar het al later op de avond werd en de dubbel iets moeilijker gevonden kon worden was het Harm Willemsen die hem uitgooide en zo met de ere titel van de verliezersronde naar huis toe ging.
Bij de winnaarsronde stond Willem van haren weer goed te gooien en wist hij net als bij het vorige toernooi wederom de finale te halen.

In de halve finale stonden de gebroeders Joost en Gerben Thiel tegenover elkaar. In een spannende halve finale wist Gerben zijn broer Joost te verslaan en ging zo door naar de finale. Na een mooie opkomst met passende muziek kon de finale tussen Willem en Gerben beginnen. Na een spannende finale trok Gerben Thiel aan het langste eind en wist hij er met de beker van door te gaan. Al met al was het een gezellige en geslaagde avond in de kantine van GSV38.

Het inschrijfgeld zal ten goede komen van het Pannaveld voor de Jeugd van GSV’38.