Dolf neemt afscheid van “zijn” 2e elftal.

Na 15 jaar leiderschap heeft Dolf op gepaste wijze afscheid genomen van “zijn” 2e elftal. Hij werd met een heuse koets van huis gehaald en naar de gezamenlijke BBQ gebracht. Het team en staf, en zelfs de wasdame, vergezelde hem met fietsen achter de koers naar de GSV Arena. Op locatie werden de afgesproken corona regels toegepast en werd er eerst door trainer Ed van Mierlo een dankwoord gezegd en een cadeau overhandigd met daarbij een mooi shirt met opdruk.

Ed memoreerde nog aan de spannende momenten samen met Dolf op de bank, indien het nog spannend bleef ging Dolf een stukje lopen, samen met Willie altijd de materialen op tijd klaar liggen, de mooi overwinningen, de nacompetities en de vele ballen die hij heeft opgehaald bij Senhorst.  Namens de spelers groep nam Bas het woord en hij bood een Graafschap sjaal aan en glazen met inscriptie. Ook kreeg hij daarbij een cadeaubon.

Dolf zet zijn leiderschap voort bij het eerste elftal van GSV38 waar hij samen met Eric de touwtjes aan elkaar gaat knopen.  Succes en bedankt voor deze trouwe jaren.