De wedstrijd tegen de koploper van GSV’38 JO14

DCS JO14-1 VS GSV’38 JO14-1

De opstelling, op goal Tygo, centraal achterin Siebe en Remco, rechtsback Mirte, linksback Sanne. Op het middenveld Lua, Sil en Roan met de punt naar voren. Rechtsbuiten stond Jens, linksbuiten Iske en in de punt Iven.

We begonnen de wedstrijd sterk, probeerden te voetballen en veroverden de bal. Maar DSC was ook fel en veroverde vaak de bal. We kwamen af en toe wel eens wat naar voren maar t was moeilijk. Helaas kreeg DSC een kans en ging die erin. We bleven voetballen en probeerden Iven op een één tegen één te zetten maar dat lukte niet. De bal was veel rond het middenveld waar we de duels vaak niet wonnen. Dus DCS had wat gevaarlijke kansen maar die gingen er niet in. We gingen de rust in met 1 – 0.

Gsv begon aan de tweede helft met een 1-0 achterstand. Gsv zakte een beetje in en de tegenstander scoorde de 2-0  Gsv    Voetbalde goed en had nog niet echt veel kansen waar een goal uit kwam dcs scoorde de 3-0 dcs had ook nog wat kansen en scoorde er 4-0 uit Gsv voetbalde steeds minder en dcs had ook een hoekschop en draaide hem meteen er in een keer in Gsv schoot de bal nog een paar keer naar voren maar had er niet echt veel grote kansen uit gehaald de scheidsrechter floot af en de wedstrijd dcs – Gsv was afgelopen

Volgende week spelen we thuis de kwartfinale voor de beker! En wel thuis tegen de koploper van de hoofdklasse; AVW14-1.. we hopen op jullie steun!

 

Groet,

Sanne & Sil