De Graafschap techniekdag voor de jeugd

GSV’38 en De Graafschap hebben al jaren meer dan goede verstandhouding. Zo hebben enkele GSV-ers via de jeugdopleiding de weg naar het betaalde voetbal gevonden en was de selectie van De Graafschap regelmatig te gast bij onze vereniging. Momenteel spelen enkele jeugdspelers van GSV’38 bij De Graafschap en hopelijk slagen deze spelers in deze missie. De Graafschap wordt al jaren geroemd om hun stabiele, warme en professionele jeugdopleidingen.

GSV’38 en De Graafschap hebben woensdagmiddag 15 november op een regenachtig sportpark De Does een ijkmoment gevonden om jonge spelers meer techniek aan te leren en te  combineren. “Lekker de baas over de bal te zijn en hiermee je balvaardigheid te bevorderen”, dat ondervonden de 44 jeugdspelers die zich hadden aangemeld voor deze techniekmiddag. Deze middag is georganiseerd door Fons van den Brande met Johan Scholten van voetbalscholing.nl in samenwerking met vbv de Graafschap.

Aan het einde van deze voetbalmiddag werden er enkele spelers(ters) uitgenodigd om in juni 2024 een grote finale te mogen gaan spelen in het stadion de Vijverberg van De Graafschap in Doetinchem. De jeugdspelers lieten zich door de regendruppels en zwaar speelveld het plezier niet ontnemen. Na de voetbaldag in de herfstvakantie is deze middag een leuke aanvulling en kijkt ook het jeugdkader van GSV’38 terug op een geslaagde middag.