Belronde 4e elftal Vriendenloterij

Help GSV’38 4e elftal aan extra inkomsten tijdens de Scoren voor uw Vereniging 2023!

Op woensdagavond 6 december a.s. organiseert GSV’38 met het 4e elftal een belactie tijdens de ‘Scoren voor uw Vereniging 2023’ actie van de VriendenLoterij. Met de belactie willen we zoveel mogelijk geld in zamelen voor o.a. het onderhoud clubgebouw. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op woensdagavond tussen 18.30 uur en 21.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers van het 4e elftal met de oproep mee te spelen in de VriendenLoterij voor GSV’38.  Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan GSV’38
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maand trekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 145 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we het onderhoud kunnen realiseren. Houd je telefoon op woensdagavond extra in de gaten!