Aanmelden nieuwe leden

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze vereniging GSV’38! Om lid te worden, vul je het aanmeldformulier in. Ga op de website GSV38.nl naar tabblad Vereniging, vervolgens “info voetbal” en daarna naar “lidmaatschap”. Vul de openstaande vragen in en wij doen dan de rest en benaderen je.

Om in een team te mogen spelen is een KNVB aanmelding noodzakelijk voor elk spelend lid.  Daartoe behoort een pasfoto en een kopie van een geldig legitimatie bewijs te worden ingeleverd bij de inschrijving als lid.

Contributie en leeftijdscategorieën. GSV38 is een laagdrempelige vereniging en hanteert nog steeds de laagste contributie van de voetbalregio en blijft daar naar streven. Als nieuwe leden zich inschrijven en niet meteen in een team kunnen worden ingedeeld, wordt in overleg met de coördinator bepaald bij welk team je kunt meetrainen en/of spelen. Voor ieder lid is een origineel GSV38 wedstrijdshirt beschikbaar gesteld door de betreffende sponsor. Enkele trainingen op proef is dus geen probleem. Kom er gezellig en sportief bij.

Bij voldoende spelers in één leeftijdscategorie, zal een nieuw team geïnformeerd worden door de coördinator van de leeftijdscategorie. Nieuwe teams starten na de zomer- of winterstop in ieder geval met trainen. GSV’38 heeft plek voor jong en oud. We zien elkaar.