2e elftal scoort goed bij Vriendenloterij.

Al jaren werken wij als GSV’38 samen met de Vriendenloterij. Spelers van de Vriendenloterij die GSV’38 als goed doel hebben aangegeven zorgen er voor dat er jaarlijks een mooi bedrag bij ons binnenkomt, doordat een gedeelte van de lotprijs naar ons toegaat. Donderdag 2 februari hebben wij weer een belavond hiervoor gehouden bij o.a. leden van de voetbalvereniging. Doelstelling was om een aantal loten te verkopen om zo het een en ander mee te financieren. De belavond is uitermate geslaagd mede door bijzondere inzet van ons 2e elftal en zij zorgden ervoor dat de bijdrage van Vriendenloterij goed omhoog is gegaan. Bram wist de meeste loten te verkopen en kreeg een leuke cadeaubon.

Als u mee wilt spelen en kans maken op mooie prijzen vragen wij u dit te doen via deze link waar het invulformulier staat:

Hierbij linkje: https://mee-spelen.vriendenloterij.nl/landing?beni=9745

Daarmee helpt u dus onze club GSV’38 en maakt u elke maand, week of dag kans op een keur aan geldprijzen en artikelen. Doe mee, speel voor GSV’38 en maak ook kans op deze schitterende prijzen!

Speelt u al mee met bestaande loten en wilt u GSV’38 steunen, dan kunnen ze bellen naar 088 020 10 20 om de loten om te zetten.